Velkommen til Jessen's blog

 

 

 

Jessen's blog vil være samlingspunkt for alt socialt materiale, så som billeder datoer for hygge mm.

 

 

Kampens spiller
Kampreferater

Fotoalbum
Videolinks

Hvem er hvem

Fangruppen

Find en fejl

Memory lane

Kongerækken

Senior-1's blog
Hall of fame

Kalender

Nordkysten

Stillingen Senior-1

Stillingen Senior-2

Stillingen Senior-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Billede

 

w

 

 

 

 

 

Helsinge - Solrød FC

Link til Helsinge Fan

 

Herlufsholm - Helsinge

Så var det tid til den laaange køretur til Herlufsholm, en køretur som i lang tid så ud som om den var forgæves, men ved en fantastisk tro på os selv lykkedes det efter at havet været bagud med 2-0 at udligne til 2-2 Wiliam formåede at ændre status fra skurk til helt da han 3 min inde i overtiden scorede til slutresultatet 2-2 det er en tilfreds holdleder som ser sit hold blive ved til det sidste.

Den vilde jubel blev ikke mindre da meldingerne "tikkede" ind fra vores 2. hold som var i fuld gang med at klapse topholdet fra Ølsted det blev til en 4-0 sejer, og for det ikke skal være løgn så formåede vores 3. hold at spille 3-3 mod FC Dunav alt i alt en rigtig god lørdag for Helsinge fodbold.

Stort tillykke til alle mand for en fantastisk indsats.  Til bødekassenEn mere

 

Helsinge - Espergærde

 

Lige inden kampen mod Espergærde sagde vores anfører at det bedste ved en krise er når krisen vender, vi startede mod Allerød og i dag fik Espergærde kærligheden at føle.

Philip startede festen ved at prikke bolden forbi den ellers så sikre Espergærde målmand, desværre glemte vi at Espergærde spiller hurtigt i deres dødboldssituationer og var derfor heller ikke helt klar da de reducerede til 1-1.

I 2. halvleg var vi klar, og især Mini var klar med to kanonkasser på få minutter sikrede han i bund og grund sejeren, men Rene ville da også lige på tavlen efter et langt udspark fra TK var der kun en vej, direkte mod Espergærdes mål og "bang" 4-1 til Helsinge.

Gode gamle TK stod da også for en kanon redning hvor han på straffe til Espergærde pillede bolden helt ude ved stolpen, hvem sagde pension bare fordi man nærmer sig de fyrre.

Min kørsel frem og tilbage fra Roskilde mellem bryllup og fodbold har jeg da heller ikke fortrudt, det var alle kilometerne værd, ærgeligt var det dog ikke at være til festen i omklædningen bag efter :-)

SÅDAN GUTTER NU RYKKER DET RØDE EXPRESTOG IGEN !!

 

Link til den længe ventede sejerssang

 

 

Allerød - Helsinge

 

Kampen mod Allerød blev nok kampen hvor kurven knækkede, stemningen var rigtig høj efter vores "lille" sejer mod nedrykkerne fra Danmarksserien, den seneste tids sløje resultater var med et glemt og vi ser nu alle frem mod de næste kampe.

Jeg er sikker på at vi nok skal få de point vi har brug for.

Stor ros til vore unge spillere som bare gav den max gas, der er ingen tvivl om at i er kommet for at blive.

Det glæder mig at alle trods modgangen stadig møder fuldtalligt op til træning, der er ingen tvivl om at jeres store arangement nok skal give pote i løbet af sæsonen

 

 

2. holdet mod Annisse

Det er jo bare fantastisk som det kører for vores andethold, at slå Annisse på eget græs med 3-0 kræver en koncentreret indsats både i kamp og til træning, og det skal jeg love for i leverer.

STORT tillykke til Lasse og hans gutter :-)

 

  

Regler for Turnerings- og Træningstøj

 

Alt beskidt tøj afleveres i de "sorte" vaskekurve med retsiden ud, strømper ligeså strømperne skal desuden være "rullet" helt ud (ellers bliver de ikke rene)

Håndklæder afleveres i den "firkantede" vaskekurv, tøj og håndklæder er først afleveret korrekt når det ligger nede i kurven, ikke når det hænger på kanten eller ligger på gulvet, hjælp mig til at hjælpe jer, ved at overholde de få regler.

Fra og med i dag koster det 20 kr. i bødekassen pr. del hvis ikke det er afleveret korrekt.

 

Check ud, lidt fællessang med Senior-1

Link

 

Billeder søges stadig

Hey Gutter, jeg søger stadig billeder fra "gamle" dage, nye billeder er naturligvis også velkommen, især billeder af vores trænere vil jeg meget gerne have.

Jeg giver STADIG en øl til den som først kommer med mindst 10 "gamle" billeder

 

 

 

 

.

 

 

Gæstebog for alle som har noget på hjertet

 

Hemmelig

"Man Of The Match" mod Herlufsholm

Michael "Gorm" Nielsen med 4 stemmer

** Dagens Helt William **