Kampreferat

Tilbage til forsiden    tilbage til Helsinge-fodbold

Blovstrød - Helsinge 1/9-2009

Blovstrød IF skriver:

Helsinge Fodbolds 1. senior gæstede tirsdag aften Blovstrød Stadion og spillede mod vores 1. senior. Helsinge var i en klar favoritrolle og var også mest toneangivende kampen igennem. Blovstrøds defensiv kunne de ikke dirke op og det lykkes heller ikke for Blovstrød at score så dermed sluttede kampen 0-0.

Referanten var kort før kick off inde og checke oddsene (nordicbet.com) på kampen mellem Blovstrød og Helsinge og Blovstrød gav 6 gange pengene igen mens Helsinge blot gav 1,25 gange pengene igen, så der var vist ingen tvivl om hvem som havde favoritrollen.

I Helsinge har de da også en mand som Blovstrød godt kunne bruge. Helsinges nummer 8, Jesper Hansen, havde scoret 7 mål i de første 3 kampe for Helsinge. Der var ingen tvivl fra Blovstrøds side - han skulle markeres godt og grundigt og alligevel driver han til tider gæk med vores forsvar og midtbane, men mål fik han ikke scoret denne tirsdag.

Blovstrød starter kampen bedst og får tålmodigt og fint spillet bolden rundt om Helsinges spillere, men et koncentrationssvigt efter 15 minutters spil sætter Helsinge i gang. Et hjørnespark til Helsinge bliver sendt skråt bagud og herefter til bagerste stolpe hvor der står 2 frie Helsingespillere og den ene af dem har let ved at sende bolden i mål - dommeren dømte offside, hvilket der nok også var, men Blovstrød forsvaret var splittet i den situation. Kort efter har Helsinge et forsøg som preller af på ydersiden af stolpen. Jo det var trængsels tider i Blovstrød forsvaret i det midterste kvarter af 1. halvleg.

Blovstrød spillerne må arbejde stenhårdt og koncentreret for at holde Helsinge stangen og det gør de. På flot vis kæmper de sig fremad banen og en frispilning tværs gennem Helsingeforsvaret ender hos Mik som med venstre poten har svært ved at få fart og retning på afslutningen.

Kampen er hele tiden intens og spillerne på begge mandskaber kæmper det bedste de har lært for at få det afgørende overtag, men ingen får det rigtigt og 1 . halvleg ebber ud med 0-0 til følge.

Flere Blovstrødspillere hiver godt og grundigt efter vejret i pausen og træner Christian Degn er ikke tvivl og foretager 3 udskiftninger, mest af alt for at give nogle spillere en pause.

Ingen tvivl om at Helsinge er et stærkt serie 2 mandskab og at de spiller bedre fodbold end os, men Blovstrød de kæmper og de kæmpede tirsdag aften kraftigt for at vinde duellerne. Michael Jacobsen må til afkøling efter 57 mintters spil for at komme for sent ind i en tackling, dette satte mere tryk på Helsinges offensiv, men de havde svært ved for alvor at komme igennem.

Da Blovstrød igen bliver fuldtallige så er det en Helsinge spiller som må ud i 10 minutter, og faktisk så spillede de med 10 mand på banen i resten af kampen. Michael Jacobsen kommer lige ind på banen til et Blovstrød frispark som dog sniger sig kort forbi målstolpen.

15 minutter før tid tager Søren Tømming et hasarderet fremløb med bolden og mister den, Helsinge kommer frem til en kæmpe cahnce, men målmand Sørensen hiver en pragtredning frem og Søren Tømming som efterfølgende har kæmpet sig tilbage får clearet situationen. Faktisk bliver der begået et frispark på Søren som giver en Helsinge spiller et gult kort.

De sidste 15 minutter af kampen er intense, Helsinge vil vinde men kan ikke komme frem til flere chancer og Blovstrød kæmper heroisk for at holde nullet, men de kommer nu også frem til deres chancer. Kampen slutter 0-0. En rigtig mandfolkepræstation af Blovstrød som nu har holdt "buret rent" i 4 kampe, det er vist ikke set så tit i serie 2 !.

Målmand Sørensen får æren af at blive dagens BIFer, men Mik Larsen og Søren Tømming spillede også en fornem kamp. Hele Blovstrødholdet fortjener ros for den fightervilje de udviste.

Næste opgave for Blovstrød bliver Hundested IK. Kampen fløjtes igang kl 14.00 lørdag d. 5. september på Blovstrød Stadion.

Billedserie fra kampen kan ses på følgende link : Blovstrød IF - Helsinge Fodbold d. 02. september 2009