Nordkysten.nu skriver:

2-1 MOD HILLERØD
Fjerde sejr til Helsinge
Lørdag 4. september 2010 kl: 20:10

Helsinge Fodbold kom for første gang i sæsonen i serie 1 bagud, men det slog ikke holdet ud, og det blev til sejr på 2-1 i udekampen mod Hillerød Fodbold. Dermed kom den fjerde sejr ud af lige så mange mulige. Spillet i Hillerød var ikke prangende, men vi burde alligevel havde omsat mange flere af vores chancer i mål, siger træner Verner Eriksen.

HELSINGE Fodbold cementerer med sejren placeringen i toppen af serie 1. Hillerød frister derimod en tilværelse i bunden, og med hårdt spil forsøgte hjemmeholdet at ødelægge spillet for Helsinge. Det lykkedes i kampens første 20-25 minutter. Hjemmeholdet kom tilbud foran i en kontra, og målmand Thomas Kristensen blev snydt af et skud, der blev rettet af.

- Vi fandt godt tilbage i kampen i den sidste del af første halvleg og havde en række chancer, før Jesper 'Jobbe' Hansen viste klassen med udligningen efter forarbejde af Kenneth Nielsen, fortæller Verner Eriksen.

Mikkel Nøhr kunne have bragt Helsinge foran inden pausen, men hans skud ramte stolpen.

Til gengæld stod angriberen for 'årets mål', da han fra sin position til højre i banen bragede et langskud op i det modsatte målhjørne.

Herefter skulle vi have lukket kampen helt, for både Morten Grubbe, Jesper Hansen, Kenneth Nielsen og Philip Riise havde store chancer.

Nu blev vi i stedet presset mod slutningen, og vi kan takke Thomas Kristensen for sejren, da han leverede en mirakelredning mod slutningen af kampen.

T.K. spillede en stor kamp mod sin gamle klub. Han var sat utroligt godt op til at levere en toppræstation og blev dagens mand med redningen, siger Verner Eriksen.