Lynge Uggerløse 1 - Helsinge 1

Seneste Kampreferart, hvad skriver de andre ?

Mikkel's Klumme:

En premierekamp er en af de sværeste kampe der findes. Specielt når man fører tabellen suverænt og man derved er stor forhåndsfavorit.

Sådan var det også lørdag, da Verner Eriksens tropper mødte Lynge’s førstehold, et hold som Helsinge i efterårets første kamp slog 4-0. Hele kampen blev præget af, at det var årets første kamp, samt at den blev spillet på en besværlig bane. Hjemmeholdet spiller en meget trist form for fodbold med konstante lange bolde op mod deres angribere, og Helsinge formåede ikke rigtig at få sat sit vanlige præg på kampen. Banen var knoldet, vinden var strid, men det skal ikke bruges som nogen undskyldning, for Helsinge leverede en indsats, som var under vanlig standard.

Efter kort tid blev nyerhvervelsens Simon Nøhr skadet efter et oppres. Den anden nye spiller, ”Mini” fra Gilleleje, blev set på banen og den nye spiller formåede at sætte sit aftryk på kampens resultat. Efter et fornemt forarbejde af talentfulde Sahin Kütük, satte han nemlig sidste fod på udligningen af Lynges 1-0 føring. En føring som Lynge havde noteret sig, efter et flot lob over TK, på et af deres utallige kontraangreb.

Lynge-holdet, som ligger under stregen, ville i det hele taget ikke meget i kampen, og derved var det meget symptomatisk at de scorede på en kontra, i en første halvleg som Helsinge dominerede, og hvor Helsinges højreback, Asger Onsberg, var bedste mand. Asger leverede en imponerende præstation på backen og tabte ikke en eneste nærkamp overfor sin direkte modstander. I det hele taget var der godt styr på defensiven, hvor også Kenneth Jessen, Patrick Eriksen og Kim Brøndsholm klarede deres opgaver til fulde, som forventet.

Anden halvleg var stilen den samme. Lynge kunne ikke meget og ville ikke meget. De satsede på at slå Helsinges spil i stykker, hvilket langt hen af vejen desværre lykkedes til fulde. Helsinges indskiftning af Morten Grubbe, gav noget fart og energi i Helsinges offensiv og Daniel Trier havde på sin studietur til Barcelona, åbenbart spist en tapastallerken fyldt med ”Overlap-pølse”, for det var da som at se den hvide Dani Alves da Trier kom ind.

Helsinge kom i flere omgange særdeles tæt på et føringsmål, men på trods af et par gode muligheder til Jesper Hansen og Kennie Granell, blev det ved 1-1.

Efter kampen, kunne bundholdet Lynge fejre pointet med mavebøjninger, mens Helsinge som det bedste hold, måtte tage hjem og føle en skuffelse ved 1 point. Rækkens førerhold var bedre på dagen, men resultatet var måske i sidste ende fair nok, da Helsinge ikke formåede at leve op til favoritværdigheden, og leve op til de forventninger, som der i sagens natur, er til det talentfulde hold.

Svende! Husk nu på, at den sværeste måde at starte en forårssæson på, er ved at starte som storfavoritter. At lægge ud med et point er slet ikke så dumt som det synes, selv mod et bundhold. Og med de gode spillere vi har i Helsinge, er vi hurtigt tilbage på vindersporet igen.

Tak til de mange tilskuere som mødte op til årets første udekamp, vi forventer at se jer alle, til næste kamp. I næste weekend, ventes alle spillere klar, forvent derfor et Helsingehold, som trykker gaspedalen helt i bund, og som forhåbentlig byder Allerød på nok et nederlag.

Nordkysten.nu skriver:

DEBUTANT-MÅL
'Mini' sikrer point til Helsinge
Lørdag 9. april 2011 kl: 17:45

Michael 'Mini' Christensen er for blot et par uger siden blevet Helsinge-spiller - og det glæder både den tidligere Gilleleje-angriber og Helsinge Fodbold sig ekstra meget over efter forårs-premieren i serie 1 i Lynge-Uggeløse. Han udlignede til 1-1, og dermed kom Helsinge godt i gang efter vinterpausen. Da de nærmeste forfølgere satte points til, er holdets forspring stadig på ni points.

HELSINGE: Michael 'Mini' Christensen startede på bænken i dagens kamp, men allerede efter en halv snes minutter kom han på banen, da Simon Nøhr, der også havde debut for Helsinge efter et halvt år i Annisse, måtte udgå med en fiberskade.

Kampen kom til at udvikle sig med op og nedtur for Michael Christensen, som efter pausen også selv blev skadet og måtte udgå.

- Vi vurderer umiddelbart, at begge spillere vil være klar igen til den kommende weekends hjemmekamp mod Allerød. Men nu skal vi have kigget nærmere på skaderne i starten af næste uge, siger træner Verner Eriksen.

Havde fortjent tre points
Han ærgrer sig lidt over, at hans hold ikke kom ud af kampen med alle points.

- Vi får heldigvis udlignet Lynges føring meget hurtigt, så vi ikke komme til at jage efter det. Til gengæld får vi ikke scoret på en lang række chancer vi får tilspillet os både før pausen og ikke mindst i medvinden efter pausen, hvor blandt andre Jesper' Jobbe' Hansen, der jo plejer at være garant for mål ikke for bolden i mål, siger Verner Eriksen.

Stor Lynge-respekt for topholdet
Lynge-Uggeløse havde tydeligt respekt for topholdet, og holdet spilede meget på kontraer. Hjemmeholdet kom da også på 1-0, da Helsinge 'tabte' bolden i et opspil. Thomas 'TK' Kristensen kunne stille noget op, da bolden blev spillet over ham.

- Vi scorer glimrende kort efter på et flot opspil af Sahin Kütück, Asger Onsberg og Michael 'Mini', der står for scoringen.

Debutanten havde kort efter, han kom på banen, også en chance for et debutantmål, men fik ikke held på det tidspunkt.

Efter spil og chancer skal vi vinde kampen. Men da det ikke skulle være er jeg glad for, at Lynge-Uggeløse ikke fik scoret på et par store chancer, de fik til slut, fastslår Helsinge-træneren.

I første spillerunde i foråret måtte en enkelt kamp udsættes, nemlig opgøret mellem Lundtoft og Hornbæk IF.

Forårspremiere med overraskelser
Han forudser, at der kan komme flere uventede resultater i forårets kampe ikke mindst i de første kampe. Det skete da også for Helsinges nærmeste forfølgere. Espergærde tabte til BSF, og Gladsaxe-Hero fik kun uafgjort mod Lyngby - og Helsinge måtte altså også erkende, at der ikke er foræringer til topholdet.

Ugeposten skriver:

Helsinge fik point, men formåede ikke at vinde over bundholdet Lynge

Helsinge: Sæsonpremieren i fodboldens Serie 1 mellem hjemmeholdet Lynge og førerholdet Helsinge fik ikke de bedste betingelser at afvikles under. Godt var der forår i luften ude på træningsbane nr. »langt væk« med en liflig duft af komøj på de tilstødende marker, og solen skinnede … men en kraftig vind på langs af en ikke særlig jævn bane, gjorde det vanskeligt at holde bolden under kontrol. Derfor skete der heller ikke særlig meget foran de to mål i den første halve time. Den eneste episode, der er værd at berette om i den periode, var da, Simon Nøhr måtte udgå med en skade allerede efter 10 minutters spil. Simon Nøhr er vendt tilbage til Helsinge i vinterpausen, og var eneste repræsentant på Helsinge-holdet fra familien Nøhr, da brormand Mikkel slet ikke stillede op. Mikkel Nøhr skal tirsdag tjekkes og ganske sikkert opereres for en meniskskade og muligvis også en korsbåndsskade.

»Mini« på banen

Helsinge har også kunne byde velkommen til Michael »Mini« Christensen i vinterpausen, og han fik således debut for sin nye klub allerede efter 10 minutter, da han afløste Simon Nøhr. Da den halve time var gået fik han en stor chance for at vise sit værd, men den store chance glippede, og kort efter måtte han og holdkammeraterne se hjemmeholdet komme foran. Heldigvis varede det ikke længe, før »Mini« igen fik chancen, serveret på et sølvfad af Jesper »Joppe« Hansen, og denne gang svigtede han ikke. De to mål, scoret indenfor tre minutter, blev halvlegens højdepunkter – og stort set kampens højdepunkter. Anden halvleg sluttede målløs, og dermed fik Helsinge ikke den ønskede start på sæsonen. Et point mod et af bundholdene er ikke tilfredsstillende. På lørdag den 16. april kl. 14.00 sæsondebuterer Helsinge på hjemmebane mod Allerød. Om kampens målscorer er med igen, er usikkert – for også Michael »Mini« Christensen måtte forlade kampen efter at han pådrog sig en skade i låret.