Nordkysten.nu skriver:

TILBAGE MOD TOPPEN
Helsinge stopper for Birkerød
Lørdag 10. oktober 2009 kl: 20:55

Helsinge fodbold bejler igen til topplaceringer i serie 2 - og med en flot sejr på 2-0 over topholdet IF Skjold Birkerød har holdet effektivt stoppet Birkerøds fortsatte himmelflugt i rækken. Derimod er Gilleleje FK inde i en bølgedal - og med nederlag på 1-3 mod Taarbæk IF tabte GFK for anden gang i træk og glider lidt tilbage i tabellen.

FODBOLD: I næsten ubemærkethed har Allerød FK fået vendt en lidt start på turnerningen til at indtage førstepladsen, før efterårssæonen rundes af i den kommende weekend.

Helsinge Fodbold er kommet ovenpå igen og præsteredede en flot kamp mod topholdet Skjold Birkerød, der ellers kunne have distanceret både Helsinge Fodbold og Gilleleje FK.

Med 4-0 over bundholdet Kvistgaard IF holder Græsted IF kontakten med midterholdene i serien. Holdet varmede op til efterårets sidste opgør, der er mod naboerne fra Helsinge med en sikrer sejr mod bundproppen Kvistgaard på udebane. Lokalopgøret mod Helsinge spilles lørdag kl. 16.00 på stadion i Græsted.

Gilleleje FK står også overfor lokalopgør mod Hornbæk IF, der nu har passeret naboklubben. De mødes lørdag 17. oktober kl. 16.00 på Gilleleje Stadion.

Sæsonens bedste af Helsinge
Søndag 11. oktober 2009 kl: 20:45

Helsinge Fodbold leverede en flot indsats over to gange 45 minutter i sæsonens måske mest vigtige kamp i serie 2 i topopgøret mod Skjold Birkerød, som med en sejr kunne være trukket næsten afgørende fra Helsinge i toppen. Med sejr på 2-0 har Helsinge Fodbold til gengæld nu skabt nærkontakt til topholdene Allerød og Skjold Birkerød. Nu skal der følges op med at sikre en perfekt afsltuning på efterårets kampe ved at vinde lokalopgøret i Græsted, siger træner Verner Eriksen.

HELSINGE: Det var bestemt ikke svært at sætte holdet op til kampen. Netop et kig på tabellen viste alle i truppen, hvor vigtigt resultatet ville være for os, siger cheftræneren.

Vi var lidt foran Birkerød spillemæssigt, men vi kunne været løbet ind i modgang, da vi forærede en kontrachance til dem. Men til alt held blev der aflsuttet i sidenettet.

Egentlig havde vi belavet os på at kunne komme til pausen med 0-0 - men få sekunder før pausefløjtet lykkedes det os at få bolden i mål. Simon Nøhr mener, han skal noteres for mål. I hvert fald fik han også afsluttet fra spids vinkel - men det var nok et selvmål, da en af Birkerød-forsvarer glider ind i målet sammen med bolden.

Det bliver nok udslagsgivende for kampen, at vi scorer det første mål. Efter pausen kommer Birkerød til at jage efter chancerne og blottede sig noget bagude. Da vi tilmed i denne kamp kunne holde niveau over to halvlege blev det til en fortjent sejr, vurderer Verner Eriksen.

Sjeren blev slået fast med vores målæ til 2-0. da Rene Pedersen scorede efter et godt forarbejde af Jesper Hansen.