Nordkysten.nu skriver:

7-4 OVER LYNGBY
Helsinge-sejr i målfest
Lørdag 11. september 2010 kl: 16:15

Publikum på Helsinge Stadion er lørdag eftermiddag budt på en ny målfest, da Helsinge Fodbold vandt serie 1-kampen mod Lyngby Boldklub med 7-4 efter 5-1 ved pausen. Det er den femte Helsinge-sejr i lige så mange kampe, og dermed styrkes positionen som tophold i serien. Det er næsten for godt til at være sandt, siger formand Erik Stougaard, der glæder sig over, at holdet kunne holde stand, da Lyngby var ved at vende kampen i anden halvleg.

HELSINGE: Der har været travlt med sms'erne til træner Verner Eriksen, som overlod træner-rollen i dagens kamp til assistent Flemming Topp. Træner Eriksen var optaget af familiefest - idet hans barnebarn blev døbt.

Flemming Topp havde sat Helsinge-truppen perfekt op til kampen, og det kørte fuldstændig over Lyngby i første halvleg. Kennie Granell åbnede målfesten, og Jesper 'Jobbe' Hansen gjorde det til både 2-0 og 3-0, før Lyngby fik reduceret. Det var dog blot signal til yderligere to Helsinge-mål før pausen af Mikkel Nøhr og Sahin Kütück.

Efter pausen blev Helsinge-forsvaret sat på alvorlige prøver, og Lyngby fik et overtag, der førte til mål både til 2-5 og 3-5. Morten Grubbe sørgede for at få lidt ro på igen, da han øgede til 6-3. Det blev dog 4-6 før Jesper 'Jobbe' Hansen sluttede af til 7-4.

Helsinge scorer mange mål – men lukker også for mange ind.

Helsinge: En-to-tre … så var der scoret fire mål på Helsinge Stadion. Ugeposten udsendte havde andre opgaver, og kom derfor først da der var spillet ca. en halv time af kampen mellem Helsinge og Lyngby. På vej mod banen kunne han høre dæmpet jubel – det var Lyngby, der scorede i det 26. minut. To minutter senere slog Helsinge contra og Jesper ’Joppe’ Hansen scorede. Forinden havde han og Kennie Garnell bragt hjemmeholdet foran både 1-0 og 2-0 i henholdsvis 5. og 13. minut.  Og så var den kamp ligesom i gang. For lige at gøre halvlegen færdig gjorde Morten Grubbe det til 4-1 i det 40. minut, inden Mikkel Nøhr to minutter senere scorede kampens flotteste mål, da han direkte på frispark sendte bolden op i den ene krog – på sådan ca. 30-35 m afstand.

Kampen afgjort?

Og så burde den kamp selvfølgelig være afgjort – men nej. Lyngby fik reduceret på et selvmål af Kenneth K. Jessen, som i et forsøg på at cleare foran mål, ikke fik ordentlig ram på den våde bold – der i stedet for at ryge til indkast langt oppe ad banen, shootede hen over foden og udenom en sagesløs Thomas Kristensen i Helsinge-målet. Det skete i det 51. minut.

Et kvarter senere fik Lyngy vist en spiller ud i 10 minutter, hvorefter Mikkel Nøhr umiddelbart efter stak af fra tre modstandere, lagde bolden ind over til Jesper Hansen, som derefter serverede en oplagt chance til Sahin Kütük – og så stod det 6-2.

NU var kampen afgjort … Og så ikke alligevel. Lyngby fik endnu en gang reduceret i det 76. minut, og da Frederik S. Holm kort efter blev tildelt 10 minutters afkøling for at sparke bolden væk, fornemmede man at gæsterne endnu ikke havde givet op. Det kom til udtryk, da Lyngby scorede til 6-4 i det 84. minut – og så kunne Thomas Kristensen have svært ved at glæde sig over at have reddet et straffe et par minutter forinden.

Kampen afgjort

I det 92. minut kom endelig forløsningen, da Jesper ’Joppe’ Hansen med sit tredje mål endelig lukkede kampen definitivt. Med tre mand foran sig lykkedes det alligevel topscoreren at finde netmaskerne – og så var kampen afgjort. Træner Verner Eriksen, der var til sit barnebarns dåb, vender tilbage til sit hold i næste uge, stadig på førstepladsen i serie 1.