Hundested - Helsinge

Seneste Kampreferart, hvad skriver de andre ?

FODBOLD
Topholdet Helsinge var for stor en opgave for Hundested

Uden de karantæneramte Lasse Rasmussen og Karsten “Junior” Christensen der begge så rødt i sidste spillerunde, samt med afbud fra topscorer Peter Rasmussen, var odds’ene på forhånd ikke med Hundested, der søndag eftermiddag tog imod Helsinge, der med en sejr kunne spille op på rækkens førsteplads.

Det blev da også en lang tur op ad bakke i modvind for Hundested, der trods en prisværdig figtherbetonet indsats, måtte tage til takke med et 2-4 nederlag. Det var et resultat der intet kunne indvendes imod. Det letbenede og boldsikre Helsingemandskab var det bedste på dagen.

Allerede i kampens første minutter brændte det på foran Claus Nielsen i hjemmeholdets mål, således leverede Claus Nielsen en fantastisk dobbeltredning allerede i det femte minut. Claus Nielsen måtte dog give fortabt, da Helsinge bragte sig på 1-0 efter et kvarters spil. En dyb stikning blev på fornemmeste vis udnyttet af den hurtige Helsinge angriber. Blot ti minutter senere blev det 2-0, da et indlæg fra venstre side knaldhårdt blev headet i kassen. Et flot mål.

Hundested var sjældne gæster i den modsatte ende, men det blev til et par pæne muligheder til Casper Rimmer og Kim Nielsen, der dog ikke havde den fornødne skarphed i afslutningerne.

Spændingen tilbage

Det lignede begyndelsen til enden for Hundested, da Helsinge kort inde i 2. halvleg bragte sig på 3-0. Igen efter et kvikt opspil, der efterlod Hundesteds tunge forsvar totalt prisgivet. Men ikke desto mindre lykkedes det hjemmeholdet at fighte sig tilbage i kammpen.

Først reducerede Ted Strøm til 1-3 på et flot hovedstødsmål fra en spids vinkel, og tyve minutter før tid bragte anfører Andy Salskov for alvor spændingen tilbage, da han fra tæt hold headede bolden ind til 2-3. Desværre for hjemmeholdet var glæden og troen på et bemærkelsesværdigt comeback kortvarig. Allerede på det efterfølgende angreb lukkede Helsinge kampen ved at score til 4-2.

Den scoring var dødsstødet til hjemmeholdet, der herefter nærmest smed håndklæddet i ringen. Bedre blev det ikke af, at Thomas Købke fik rødt kort efter en klokkeren nødbremse overfor en modstander der havde frit løb mod kassen. Herefter fusede kampen ud, og 4-2 til gæsterne var såmænd et fair resultat. Dermed topper Helsinge Serie 2 mens Hundested stadig hæænger i den tunge ende af rækken.

Ugeposten skriver :

Gilleleje har i et par uger toppet serie 2, mens Helsinge har ligget lige efter. Det blev der lavet om på, da Helsinge søndag eftermiddag vandt 4-2 over Hundested, mens Gilleleje nøjedes med at hente et point i weekendens kamp.

Helsinge var totalt spilstyrende gennem hele kampen på Hundested Stadion og efter 15 minutters spil kom den første scoring. Det var holdets suveræne topscorer, Jesper »Jobbe« Hansen, der satte gang i løjerne. Ti minutter senere fulgte René Pedersen trop, og trods flere gode muligheder holdt 0-2 til pausen.

Anden halvleg var ikke mere end fire minutter gammel, da Morten Grubbe øgede til 0-3. Herefter fik et godt kæmpende hjemmehold reduceret til både 1- og 2-3 på to dødbold-situationer.

Morten Grubbe var dog ikke færdig, og i det 76. minut afgjorde han kampen med sin anden scoring. Hjemmeholdet gjorde det yderligere vanskeligt for sig selv, da man i bestræbelserne på at komme tilbage, fik et rødt kort ikke mange minutter efter scoringen.

Helsinge kørte sejren hjem, kom på førstepladsen, og skal nu indstille sig på at være »den modstander alle de andre gerne vil slå«. Det gælder også ambitiøse Allerød, der gæster Helsinge Stadion lørdag kl. 15.30.

Nordkysten.nu skriver:

4-2 SEJR I HUNDESTED
Helsinge på toppen i serie 2
Mandag 14. september 2009 kl: 09:30

Helsinge Fodbold indtager nu førstepladsen i serie 2. Med sejr på 4-2 i udekampen mod Hundested er der et point ned til Skjold Birkerød og to til Gilleleje efter seks spillerunder. Helsinge-spillernes optimisne var stor og humøret højt udenpå sejren i forrige spillerunde - og holdet startede til forskel fra de tidligere kampe i sæsonen utroligt godt og satte sig på opgøret fra første fløjt. Helsinge kunne gå til pause med føring på 2-0 og sejren kom ikke i fare.

HELSINGE: Efter et kvarters spil kom Helsinge Fodbold foran, da Jesper Stougaard sendte en lang bold frem til Jesper Hansen, der sikkert bragte Helsinge Fodbold på 1-0.

Blot ti minutter senere bliver rollerne byttet om, da Jesper Hansen var i oplæggerens rolle. Med en millimeter præcis aflevering lagde han op til Rene Pedersena flotte hovedstødsmål.

I anden halvleg startede Helsinge-spillerne igen som lyn og torden. Efter bare fire minutter sendte Morten Grubbe bolden i mål efter forarbejde af Jesper Hansen og Patrick Eriksen, som fik sit forsøg halvklaret af Hundested-målmanden.

Efter 3-0 scoringen formåede Hundested dog at presse spillet lidt længere frem på banen. Hjememholdet kæmpede godt men spillede samtidigt meget hårdt.

Det lykkedes hjememholdet at få reduceret både til 1-3 og 2-3, men spænding blev det aldrig rigtigt til, idet Helsinge Fodbold scorede til 4-2 allerede minuttet efter Hundested reduceringsmål.

Rene Pedersen kom til baglinjen, og hans perfekt indlæg til bagerste stolpe ekspederede Morten Grubbe i mål.

Hundested prøvede i et sidste desperat forsøg at komme tilbage i kampen. Men i det godt ti minutter før tid gik det langt over stregen, da Helsinges Rene Pedersen blev fældet.

Rødt kort - og resten af kampen fandt Helsinge igen det flotte spil frem, og kørte sejren sikkert i hus.