Nordkysten.nu skriver:

4-1 MOD SOLRØD
Sikker hjemmesejr i Helsinge
Søndag 18. april 2010 kl: 13:15

Helsinge Fodbold tog revanche for både det lidt skuffende uafgjorte resultat i forårspremieren i Taarbæk - og for den uafgjorte kamp i efteråret mod Solrød FC, da det blev til hjemmesejr i Helsinge på 4-1. Dermed er der også et godt udgangspunktet for topbraget på torsdag i Hornbæk, som er placeret som nummer to i serie 2 - ét point foran Helsinge Fodbold. I lørdagens kamp havde Helsinge-spillerne chancer på stribe til en noget større sejr.

HELSINGE: Jeg er tilfreds med den store fremgang i spillet i forhold til forårspremieren og med den trods alt sikre sejre. Men jeg havde nu gerne set, at vi havde holdt nullet i kampen. Solrød fik dog reduceret i kampens sidste minutter - i øvrigt efter en klar offside, siger træner Verner Eriksen.

Det viste sig hurtigt i kampen, at det var et helt andet og tændt Helsinge-hold, der var på banen. Målene kunne også været faldet meget tidligt, mens Morten Grubbe udnyttede ikke et par meget store chancer i starten.

Efter knap 20 minutter minutters spil kom det første Helsinge-mål dog på tavlen. Jesper 'Joppe' Hansen bliver spillet i dybden og rykkede til baglinien, hvor han sendte en flad bold på tværs til en helt fri Rene Pedersen, der let kunne score.

Det fik Solrød-spillerne længere frem på banen - men holdet kom dog ikke til de store chancer. Resten af halvlegen bød på meget spil omkring midten og et par Helsinge-kontraer, der ikke gav mål.

Mål igen af Asger Onsberg
Unge Asger Onsberg, der debuterede på førsteholdet i kampen i Taarbæk og stod for det udlignede mål dér til 4-4, viste sig atter i målscorer-rollen.

Blot to minutter inde i anden halvleg fik Helsinge Fodbold fremtvunget et hjørnespark. Jesper Hansen sparkede præcist hjørnespark, Asger Onsberg kom suverænt højst til vejrs med et flot hovedstøds øgede han til 2-0.

Jesper Hansen havde flere store chancer uden dog at få bolden i mål. Men 'Joppe' siger, at han gemmer scoringerne til kampen i Hornbæk, siger Verner Eriksen.

Tre mål af Rene Pedersen
Med et kvarter igen spillede Daniel Trier med en flot aflevering Rene Pedersen totalt fri, og han svigtede ikke og øgede til 3-0. Fem minutter før tid sendte Asger Onsberg med en diagonal bold Rene Pedersen af sted igen. Med sin tredje scoring i kampen sørgede han dermed for 4-0.

Rene Pedersen har været usvigelig sikker i sine afslutninger indtil nu i foråret.

Ligesom alle på Helsinge Stadion troede kampens resultat dermed var på plads reducerede Solrød FC til 1-4 i kampens sidste minut. Det var på scoring, som de fleste regnede for at være fra en offside-position, men dommeren fløjtede for mål.