Desværre er hverken ugeposten eller Nordkysten særligt flinke til at komme og se vores kampe derfor bruger de meget arkivfotos.

Skal der billeder til en artikkel skal de være fra kampen det er min mening.

Nordkysten.nu skriver:

SJETTE FODBOLD-SEJR
Helsinge alene i top i serie 1
Søndag 19. september 2010 kl: 17:45

Helsinge Fodbold ser suverænt tophold i serie 1 efter sejr på 2-1 i Albertslund over BGA - den sjette i lige så mange kampe. Dermed er Helsinge nu eneste hold uden pointstab, Da Lundtofte overraskede med at vinde over det andet ubesejrede hold, Espergærde. Sejren og status som ubesejret tophold får os ikke til at miste jordforbindelsen. Holdet tager det hele med god ro og har fokus på at træne godt, siger cheftræner Verner Eriksen.

HELSINGE Fodbold leverede bestemt ikke sæsonens bedste i kampen mod BGA. Hjemmeholdet gjorde livet svært for Helsinge-spillerne, og der blev alt for meget spil på tværs.

Men efter et kvarter kom Helsinge alligevel på 1-0, da Kennie Garnell efter godt forarbejde fandt Jesper 'Jobbe' Hansen, der endnu en gang var sikkerheden selv. Føringen holdt et kvarters tid. Hjemmeholdet udnyttede en situation, da Helsinge-spillerne følte sig overbevist om, at der var begået frispark. Dommeren var af en anden opfattelse og lod BGA-kontraen rulle og dermed 1-1.

Holdene gik til pause med 1-1, men Helsinge havde chancerne til et par mål. Patrick Eriksen udnyttede ikke chancerne.

- Efter pausen fik vi bedre spil frem og udnyttede frem for alt, a vi er hurtigere ned dem. Jeg synes også, det var et spørgsmål om tid, før vi skulle score, siger Verner Eriksen.

Men Helsinge måtte vente indtil 12-13 minutter før tid på 2-1 føringen. Asger Onsberg rykkede frem i venstre side, og via Patrick Eriksen var det atter Jesper 'Jobbe' Hansen, der blev spillet fri til scoringen.

BGA pressede os lidt mod slutningen og forsøgte med lange bolde, men vores sejr blev aldrig rigtigt truet, vurderer Verner Eriksen.

Efter weekendens kampe er tre hold rykket fra i serie 1-toppen. Helsinge har tre points forspring til Espergærde og fem til Lundtofte, som det fremgår herunder.

Fodbold. Helsinge var ikke på toppen, men derfor kan man jo godt vinde

Helsinge: »Vi spillede en skidt første halvleg«, lød det ærligt fra træner Verner Eriksen efter søndagens kamp på udebane mod BGA. Et lidt primitivt spillende hjemmehold fik således i de første 45 minutter held med at trække tempoet ud af kampen, og det lykkedes kun i få situationer for Helsinge at lægge pres på BGA’s forsvar. Heldigvis har Helsinge en matchvindertype som Jesper ‘Joppe’ Hansen oppe foran, og han var mand for at udnytte et perfekt oplæg fra Kennie Garnell i det 15. minut. Desværre betød målet ikke at Helsinge fandt rytmen og i stedet udlignede hjemmeholdet i det 28. minut og så var man lige vidt. Inden pausen kunne Patrick Eriksen have givet sig selv og holdkammeraterne lidt ro i sindet, men han formåede ikke at score på to meget store muligheder.

Opsang

Verner Eriksen talte højt i pausen: »De fik godt nok en ordentlig opsang …«, lød det fra den ellers rolige træner. Og det hjalp – men man skulle dog helt hen i det 73. minut før skideballen udmøntede sig i scoring. En godt spillende Asger Onsberg fandt Patrick Eriksen og han gjorde skaden fra første halvleg god igen, da han med en perfekt aflevering fandt Jesper ‘Joppe’ Hansen og så stod det 1-2.

»Vi spillede en godkendt anden halvleg, men manglede den sædvanlige skarphed. Heldigvis gik det alligevel …«, konstaterede Verner Eriksen, der kunne glæde sig over at tophold ofte kan spille en halvdårlig kamp og vinde alligevel.