Billeder fra Ugeposten, Nordkysten.nu og Holdleder.

Helsinge 2 - HGI 1

Seneste Kampreferart, hvad skriver de andre ?

Mikkel's Klumme

2. påskedag skulle Helsinge følge op på torsdagens vigtige sejr over BSF. På forhånd virkede det som en noget mere overkommelig opgave end mod BSF, da det var bundproppen fra Hillerød der gæstede Helsinge Stadion.

Og det startede også godt. Fra kampens start lagde Helsinge et tungt pres på gæsterne og der gik heller ikke længe før hjemmeholdet var i front. Patrick Eriksen satte sig igennem i venstre side, satte en modstander af og lagde en perfekt aflevering bagerst i feltet. Her stod Michael Mini Christensen helt fri og han sendte i forrygende stil kuglen i nettet, på en flot helflugter.

Efter målet fortsatte Helsinge presset, og der gik ikke længe før næste mål kom. Kennie Granell kørte rundt med Hillerøds højre back, som efter lidt for mange dueller med Kennie blev udskiftet kort efter, og via Joppe Hansen røg bolden over til Philip Riise som sikkert sendte bolden ind.

På et af Hillerød eneste offensive fremstød i første halvleg, fik de lov til at reducere. Det var ikke nødvendigt at lukke gæsterne ind i kampen på dette tidspunkt, da de reelt ikke havde haft noget at byde på.

Kenneth Nielsen og Philip Riise fik flere bolde at arbejde med, end i de tidligere kampe, og det førte nogle glimrende angreb med sig. Kort tid efter reduceringen fik de igen sat Kennie i scene. Hillerøds nye højre back havde ikke mere held end sin forgænger til at stoppe Helsinges dygtige kantspiller, så det endte med et korrekt dømt straffespark. Philip Riise blev sat til at sparke, men hans ellers fine spark blev flot reddet af Hillerøds målmand.

Efter pausen dalede kvaliteten af spillet markant. Helsinges spillere virkede pludseligt lidt nervøse og formåede ikke at fastholde presset på Hillerød, hvilket man ellers kunne forvente de ville gøre mod den noget underlegne modstander.

Alligevel var det dog Helsinge som kom frem til langt de fleste chancer. Simon Nøhr havde nogle stykker han normalt scorer på, men efter en skadespause manglede han den sidste skarphed. Mon ikke målene kommer i næste kamp. Indskiftede René Pedersen og Sahin Kütück gav noget god energi på midtbanen, men overordnet set fungerede spillet ikke i de sidste 45 minutter.

Helsinges defensiv havde godt styr på Hillerøds angreb. Brøndsholm vandt alt i luften, Trier lukkede venstre side helt ned, mens Kenneth K og Asger tæmmede modstanderen med deres aggressive spillestil.  De få chancer som Hillerød kom frem til havde formstærke T.K. fuldstændig styr på.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, så Eriksens udvalgte, har nu fået 10 point i de første 4 kampe; absolut godkendt!

I næste weekend gælder det Lyngby på udebane. Vejret skulle efter sigende blive lige så godt som i går, så mon ikke Helsinge har en masse tilskuere med til Storkøbenhavn.

HELSINGE HOLDER KURSEN
Forrygende mål og sejr på 2-1
Mandag 25. april 2011 kl: 19:30

Helsinge Fodbold holder kursen som tophold i serie 1, men det kneb langt mere end ventet mod bundholdet Hillerød Fodbold. På Helsinge Stadion begejstrede hjemmeholdet ellers publikum med en flot start og 2-0 indenfor de første 20 minutter. Men Helsinge-spillerne fik ikke hurtigt 'lukket' kampen, og gæsterne reducerede i første halvleg. Dagens detalje blev en bragende flugtning til 1-0 af Michael 'Mini' Christensen.

HELSINGE: Alt tegnede til at den store forskel i tabellen også kunne udmøntes på banen. Helsinge startede flot, og allerede efter godt ti minutters spil flugtede Michael 'Mini' Christensen bolden ind i målhjørnet efter flot forarbejde og en pasning fra Patrick Eriksen.

Hjemmepublikum nød i denne fase både det flotte påskevejr og lige så flot spil. Det førte til 2-0, da Jesper 'Jobbe' Hansen og Kennie Granell lavede forarbejdet for Philip Riise.

En fejl i Helsinge-forsvaret gav Hillerød muligheden til at reducere på en kontra, og pludselig gik hjemmeholdets spil noget op i limningen.

Hjemmeholdet havde chancen for igen at komme i front med to, da Kennie Granell blev nedlagt i feltet, men Philip Riise, der Skærtorsdag scorede på straffespark mod BSF i Ballerup, fik denne gang sit ellers velplacerede skud pareret.

Mavepuster og flænge i baghovedet
Patrick Eriksen havde en kamp med både op og nedture. Mod slutningen af første halvleg fik han en rigtig mavepuster, da han ved et hændeligt sammenstød blev ramt i maven af en Hillerød-spillers knæ. Da han kom på banen igen efter pausen blev det for en forholdsvis kort bemærkning, for i en hovedstødsduel blev han ramt i baghovedet - med en så alvorlig flænge til følge, at han måtte udgå.

- Heldigvis tyder det på, at flængen ikke er så dyb, at han ikke kan blive klar igen til næste kamp, lørdag i Lyngby, vurderer træner Verner Eriksen.

Jesper 'Jobbe' Hansen var ikke helt frisk til kampen, og han blev skiftet ud i pausen. De forskellige ændringer lykkedes ikke rigtigt for Helsinge, som ikke kunne genfinde den gode rytme fra starten af kampen.

I stedet blev Hillerød i et par situationer meget nærgående, men målmand Thomas 'TK' Kristensen viste igen stor klasse mod sin tidligere klub.

Simon Nøhr var tilbage på Helsinges hold, kom ind efter pause og havde et par store chancer, alene med Hillerød-målmanden, som også viste høj klasse.

Med sejren holder Helsinge fast i den klare førsteplads - med solid margin til Espergærde IF.

Travl fodbold-påske

Helsinge sikrede sig påskens tre første points , da det i torsdags blev til en smal 2-1 sejr over BSF på udebane. Mandag eftermiddag var Helsinge Stadion rammen om opgøret mellem topholdet Helsinge og bundskraberen Hillerød, og skal der siges noget godt om den kamp, må det være, at det var herligt solskinsvejr for tilskuerne – og at Helsinge vandt knebent 2-1.

Ret skal selvfølgelig være ret. Helsinge startede godt og efter bare 10 minutter bragede Michael ’Mini’ Christensen årets foreløbig flotteste mål i netmaskerne. Patrick Eriksen stod for en perfekt tværaflevering, som ’Mini’ tog bestik af, hvorefter han helflugtede bolden ind bag en sprællende Hillerød-målmand.

Fem minutter senere var Philip Riise sidste mand på bolden, efter flot, tæt sammenspil i feltet af Michael ’Mini’ Christensen og Jesper ’Joppe’ Hansen. Philip Riise fik chancen for at blive to-målsskytte yderligere 10 minutter senere, men hans ellers godt placerede straffespark, blev eminent reddet af gæsternes målmand. Forinden havde Hillerød reduceret på et kontra-angreb, hvor hjemmeholdets forsvar ikke var helt oppe på mærkerne.

Ørkenvandring

Det brændte straffe blev markeringen på en mærkbar ændring i spillet. Væk var hjemmeholdets målsøgende spil, og gæsterne tog i stedet over. Det blev ikke til udligning, men det kan Helsinge kun takke en vågen ’TK’ – målmand Thomas Kristensen – for. Især hans frygtløse dyk ned i fødderne på en fri Hillerød-angriber i det 66. minut var med til at bevare optimismen hos holdkammeraterne.  Selvom spillet ikke var kønt, var hjemmeholdets indsats nemlig præget af fightervilje og villighed til at ofre sig for hinanden. Helsinge fik således kæmpet sig til yderligere tre points, og kan nu holde en hel uges fri for turneringsfodbold. Næste modstander er Lyngby på udebane lørdag.