Kampreferater

 

Tilbage til forsiden    tilbage til Helsinge-fodbold

 

Billeder fra Ugeposten, Nordkysten.nu og Holdleder.

 

 

 

Lyngby 0 - Helsinge 4

Seneste Kampreferart, hvad skriver de andre ? 

 

 

Mikkel's Klumme


Ikke kommet endnu :-)

 

 

RYKKER FRA I TOPPEN
Stor kamp og 4-0 til Helsinge
Lørdag 30. april 2011 kl: 20:00

Helsinge Fodbold tog forårets tredje sejr på stribe - og med en flot kamp over alle i 90 minutter blev Lyngby Boldklub sat til vægs på egen bane med 4-0. Det i forvejen store forspring i toppen af serie 1 er dermed udbygget i lørdagens kampe, hvor et par af Helsinges konkurrenter til oprykningen satte points til. Der er 14 og 16 points ned til Espergærde og Gladsaxe-Hero, som dog har spillet én kamp færre end topholdet.

HELSINGE: Optakten til kampen i Lyngby var ikke den bedste for Helsinge Fodbold, idet topscorer Jesper 'Jobbe' Hansen sad udenfor med en fiberskade, som han pådrog sid i slutningen af kampen mod Hillerød 2. påskedag. Ved træningen torsdag udgik Morten Grubbe med en mere alvorlig skade på menisk eller korsbånd.

Vi kan nok have 'Jobbe' tilbage i truppen til kampen i Hornbæk på torsdag 5. maj, mens Grubbe skal have sit knæ undersøgt på tirsdag, før vi ved, hvor slemt det står til, siger træner Verner Eriksen.

Men den brede Helsinge-trup løste opgaven i Lyngby på meget fornem vis. Ændringerne betød, at Michael 'Mini' Christensen og Patrick Eriksen spillede helt fremme.

Flot kamp på svær bane
Vi mødte endelig et hold, som gerne ville spille rigtigt med i kampen, og det blev trods en svær bane en meget flot kamp, hvor vores kombinationer lykkedes fuldt ud, fastslpår Verner Eriksen.

Helsinge kom foran efter et kvarter, da Kim Brøndsholm med venstrebenet sendte et frispark i mål via underkanten af overliggeren. Efter en halv time blev det 2-0 på mål af Patrick Eriksen efter godt opspil af Michael 'Mini' Christensen og Kenneth Nielsen.

Føringen holdt til pausen, da Thomas 'TK' Kristensen snuppede et straffespark.

Holdt niveau over alle 90 minutter
Vi har leveret flot spil i perioder i de første fire kampe i foråret, men der har også været udfald undervejs. Det slap vi fuldstændig fra i Lyngby, hvor vi holdt et højt niveau over alle 90 minutter. Dermed bliver sejren på 4-0 heller ikke et mål for stort, understreger Verner Eriksen.

Patrick Eriksen banede vej for 3-0 målet, da han driblede sig igennem i højre side - og spillede bolden bagud til Kennie Granell, som dermed let kunne score.

I kampen mod Hillerød bragede Michael 'Mini' Christensen bolden i mål på et fantastisk flugtskud. Han valgte at gentage bedriften, da han bankede bolden ind fra 30 meter til 4-0.

Da Ejby IF og Gladsaxe-Hero BK spillede 1-1 og Espergærde satte points til med 1-1 ude mod Hornbæk IF har Helsinge Fodbold øget afstanden i toppen til de værste konkurrenter.

 



Helsinge er så langt foran i Serie 1, at oprykning synes sikker. Græsted og Gilleleje lever livet lidt farligere i Serie 2.

Gribskov: Helsinge ligner efterhånden en sikker oprykker til Sjællandsserien. Efter lørdagens sikre sejr på 4-0 over Lyngby er Helsinge henholdsvis 14 og 16 points foran de nærmestliggendde modstandere, og der mangler kun otte kampe før det hele er afgjort. Helsinge har endnu ikke spillet så overbevisende i foråret, men i lørdagens kamp var det Helsinge, der stod for underholdningen hele vejen igennem. Målene blev sat ind af Kim Brøndsholm direkte på frispark, Patrick Eriksen, Kennie Garnell og – igen – Michael ’Mini’ Christensen. Han gentog sidste kamps kunststykke med en pragtfuld helflugter – denne gang fra næsten 40 meters afstand, og han må nu kandidere til årets bedste mål i Helsinge – to gange!