Kampreferater

 

Tilbage til forsiden    tilbage til Helsinge-fodbold

 

Billeder fra Ugeposten, Nordkysten.nu og Holdleder.

 

 

 

Helsinge 2 - Lundtofte 0

Seneste Kampreferart, hvad skriver de andre ? 

 

 

Mikkel's Klumme


Verner Eriksens tropper kunne torsdag fejre, at oprykningen til Sjællandsserien var i hus, da Gladsaxe tabte til Ølstykke. Lørdag skulle topholdet så vise, at sæsonen endnu ikke er ovre, ved at levere endnu en god præstation mod Ejby. Den gode præstation udeblev, og som objektiv tilskuer må man erkende at præstationen var milevidt fra vanlig standard, om end det er tilladt at have en dag, hvor tingene ganske enkelt ikke fungerer.

For kort at opsummere nogle af kampens begivenheder, kan det siges at Simon Nøhr fik bragt Helsinge foran, men at der, for udeholdets side, stort set ikke blev sat en fod rigtigt i den resterende del af kampen.

Nederlaget og det pauvre spil, var dog ikke udelukkende Helsinges egen skyld. For Ejby spillede ganske enkelt noget af det bedste fodbold, som Helsinge er blevet udsat for i denne sæson. Deres organisation var bundsolid, de spillede mere fodbold end langt de fleste hold i rækken og så havde de nogle individualister, som spillede på et niveau, som vi normalt kun ser fra spillere på vores eget hold. Særligt holdets nummer 11 imponerede kraftigt.

Kampen sluttede med utrolige 6-1 til Ejby. Ejby var klart bedst, og det er lidt svært at sætte en finger på sejrens størrelse. Man må dog påpege, at Ejby formåede at score på stort set alle deres chancer, mens Helsinge samtidig også formåede at brænde et par store. Så nederlaget kunne være begrænset en smule.

Nu er det så tid til at se frem ad. Det virkede lidt som om, at nogle spillere slappede lidt af ovenpå, at sæsonens overskyggende mål blev nået i torsdags. Der er dog nogle gode grunde til, at spillerne på holdet slutter bedst muligt af, i de resterende 4 kampe:

Til dels er det absolut mest fair for alle hold i rækken, at Helsinge går motiveret på banen i de sidste 4 kampe, så ingen hold får nogle gratis point, der kan have betydning på slutresultatet i rækken.

Det er vigtigt at slutte godt af, så man kan tage på sommerferie med en god følelse og gode minder fra den netop overståede sæson. Det gør at man kan gå ind til næste sæson, i Sjællandsserien, med en god følelse og masser af selvtillid – det får vi brug for!

Muligheden for at gå igennem en hel sæson med maksimumpoint på hjemmebane, er en kæmpe præstation. Dét i sig selv, burde være grund nok til, at der bliver ydet max i disse kampe.

Netop hjemmekampene spilles mod Gladsaxe Hero og Espergærde; desuden har vi Ølstykke i sidste runde. Det er blandt disse tre hold, at vi skal finde vores modstander i næste sæson i sjællandsserien. Der er ingen grund til, at give dem tro på, at de er bedre end os.

Og husk så. Der kommer rigtig mange mennesker på lørdag. Hvis vi kunne tænke os, at de også kommer og ser på os efter sommerferien og bidrager til at skabe en god ramme om vores hjemmekampe, så lad os give dem noget god bold og 3 point at lune sig på. Så kommer de stensikkert igen!

Op på hesten igen svende, ses lørdag til alt muligt sjov.

 

Champagne-bold udeblev helt
Lørdag 21. maj 2011 kl: 19:15

Torsdag aften fejrede Helsinge Fodbold oprykningen til Sjællandsserien, da Ølstykke sendte Gladsaxe-Hero udenfor rækkevidde af Helsinge. Champagne-propperne sprang ovenpå træningen, men champagne-fodbolden var helt glemt af Helsinge-spillerne, da de lørdag eftermiddag spillede langt under niveau mod et stærkt spillende hold i Ejby, hvor hjemmeholdet vandt med 6-1 - efter Helsinge-føring.

HELSINGE Fodbold led dermed det første nederlag i foråret, og indsatsen i dagens kamp mod Ejby IF er en skuffelse for træner Verner Eriksen.

- Det er måske en forståelig reaktion ovenpå, at vores store mål om oprykning blev sikret, men det er ikke en indsats, vi kan være stolte af. Ejby spillede til gengæld en flot kamp, hvor de stort set scorede på alle de chancer, de tilspillede sig, siger Verner Eriksen.

Det startede ellers glimrende for Helsinge, der kom foran efter 12 minutter, da Simon Nøhr scorede efter hjørnespark af Jesper 'Jobbe' Hansen. Men hjemmeholdet fik både udlignet og kom foran inden pausen.

Godt fightende Ejby-hold
Helsinge havde flere muligheder i første halvleg, blandt andet ved godt kæmpende Jesper Hansen, men det virkede hele tiden som om spillerne lige manglende et skridt eller den sidste gode pasning.

Ejby fightede godt, og efter pausen satte Ejby sig på begivenhederne, og det blev noget ydmygende 1-6.

Verner Eriksen mener, at resultatet i Ejby vil sætte spillerne gevaldigt op til hjemmekampen lørdag 28. maj kl. 14 mod Gladsaxe-Hero. Her fejrer Helsinge Fodbold fødselsdag (årgang 1919), og der er lagt op til stor stadion- og oprykningsfest. Forsigtigt håbes på over 1.000 tilskuere på Helsinge Stadion.

- Så vil det også være vanskeligt ikke at være sat helt op til en toppræstation, mener Verner Eriksen.