BSF 1 - Helsinge 2

Seneste Kampreferart, hvad skriver de andre ?

Mikkel's klumme

Helsinge vinder vigtig sejr.

På den nok så hellige skærtorsdag, drog Verner Eriksens tropper mod Ballerup, for at møde de storkøbenhavnske divisionsreserver.  Kampen blev spillet i en ekstrem varme, som synes at påvirke en lang række af kampens spillere. Baneforholdene gjorde bestemt ikke vilkårene bedre og som opsummering kan man konkludere, at Helsinge var skarpere på dagen og at holdet kan sende venlige tanker til målmand T.K. fra nu af og til vi mødes igen mandag.

Fra kampens start blev T.K. nemlig sat i scene af meget kvalificerede BSF-afslutninger. Men T.K. havde heldigvis taget sin pose med mirakelredninger med i buret i dag, og som sidste skanse bag en hårdt kæmpende 4-back kæde med Kim Brøndsholm i storform, vogtede han sit bur, næsten til perfektion.

Nå, men nu må den store dreng ha’ stjålet nok rampelys i denne omgang og vi flytter fokus andetsteds. Helsinge havde nemlig også markspillere med i dag. Men det var tydeligt, at svendene havde svært ved at finde sig til rette på det fornærmende ringe underlag, samt den ekstreme varme.

Alligevel var det dog serie 1’s førerhold som bragte sig foran, og endnu en gang var målet signeret serie 1’s topscorer. En godt spillende Patrick Eriksen brød et angreb og sendte en forrygende aflevering i dybden til Joppe Hansen, som køligt løftede bolden over keeperen.

Kort efter fandt selvsamme Joppe, Kennie Granell i dybden, men Kennies ellers gode afslutning blev pareret med foden af BSF’s målmand.

Dermed kunne Helsinge gå til pausen med en 1-0 føring, som de bestemt ikke kunne tillade sig at være utilfredse med. Den massive varme fik Verner Eriksen til at skifte 2 spillere allerede i pausen, Sahin og Kennie gik ud mens Riise og Mini kom ind. Begge indskifterne gjorde en god figur i anden halvleg.

Anden halvleg var meget lig den første. BSF spillede lidt ligesom de andre hold vi har mødt, temmelig primitivt. De har dog nogle ganske udmærkede spillere og kom derfor frem til ligeså mange gode tilbud i denne halvleg, som i første. T.K. bevarede sit  imponerende niveau og først efter en mindre opspilsfejl måtte han kapitulere. Bolden blev sendt mod bagerste stolpe, hvor en helt fri BSF’er kunne udligne.

Efter scoringen måtte T.K. have behandling efter et sammenstød med en af modstandernes angribere. Heldigvis kunne han fortsætte kampen ud, og det blev afgørende for udfaldet af matchen.

For mens forsvarede kæmpede heroisk fra at holde modstanderen fra chancer, slap Joppe fri i angrebets højreside. Efter et par forrygende træk, måtte en af hjemmeholdets forsvarsspillere ty til ulovligheder for at stoppe Joppe, hvilket dommeren korrekt vurderede til et straffespark.

På sidelinjen var Helsinges tilskuere, inklusive undertegnede, lidt i tvivl om hvem som egentlig skulle sparke straffesparket. Verner Eriksen havde vurderet at Philip Riise var mand for en scoring, og Eriksen ramte plet (for en gangs skyld). Riisen var nemlig stensikker fra 11-meter pletten og dermed var Helsinge på ny i front.

Resten af kampen blev på BSF’s præmisser. De pressede Helsinge fornuftigt og der opstod en del farlige situationer. I et forsøg på at dæmme op for de lange bolde, satte Eriksen bl.a. Eriksen på banen i stedet for Kenneth Nielsen, for at få noget mere tyngde i luftspillet.

I sidste ende kan det dog ikke diskuteres, at dagens helt store redningsmand var målmand T.K. Med adskillige sikre og ekvilibristiske indgreb i slutminutterne, sørgede han for yderligere 3 point på kontoen til Helsinge Fodbold.

Alt i alt en forrygende dag. På forhånd havde mange spået netop denne kamp som en af forårets sværeste, så at slippe herfra med 3 point er meget vigtigt for Eriksens unge helte. Brønds og T.K. er måske ikke så unge mere, men efter i dag kan heltestatusen ikke pilles af dem..:)

Næste kamp er endnu en påskekamp. Mandag kl. 14. på Helsinge Stadion tager Helsinge imod Hillerød. Hillerød ligger pt. sidst i tabellen, men ud fra efterårets indbyrdes møde, er der næppe tvivl om, at ingen undervurderer modstanderen. Her vandt Helsinge med 2-1 efter en besværlig kamp. Mod op og støt gutterne mod endnu 3 point.!

2-1 TIL HELSINGE
Stor kamp af 'TK' sikrer sejr
Torsdag 21. april 2011 kl: 22:10

Med en formidabel kamp af målmand Thomas 'TK' Kristensen og med Jesper 'Jobbe' Hansen tilbage som målscorer satte Helsinge Fodbold yderligere tre points på kontoen efter sejr på 2-1 i serie 1-kampen torsdag i Ballerup Idrætspark mod BSF. Helsinge-spillerne får imidlertid kun en kort påskeferie, for allerede mandag skal holdet i kamp igen. Hillerød Fodbold kommer på visit i Helsinge 2. påskedag kl. 14.00.

HELSINGE: En meget dårlig bane kom til at præge spillet i Ballerup, hvor holdene bød hinanden på en lige kamp - med fornuftigt spil i de første 20-25 minutter.

Midt i halvlegen kom Helsinge foran, da Patrick Eriksen erobrede bolden og med gode træk satte et par modspillere af for til slut at spille Jesper Hansen fri til scoring.

Dermed kom 'Jobbe' for første gang på scoringstavlen i forårets kampe - efter ikke færre end 13 mål i efteråret.

Efter pausen ændrede hjemmeholdet på taktikken og valgte en noget mere fysisk tilgang til kampen. Det slog Helsinge ud af rytmen, og holdet have svært ved at få bygget spillet op.

Til gengæld faldt udligningen efter 20 minutter, da BSF scorede efter hjørnespark.

Helsinge kom på ny foran, da Jesper Hansen blev fældet i feltet, og Philip Riise scorede sikkert på det efterfølgende straffespark. Det lykkedes at køre sejren i hus - takket være et par helt enestående redninger af Thomas Kristensen.

Ud over de tre points glæder træner Verner Eriksen sig også over, at alle mand kom igennem kampen uden skader, og allerede til kampen mandag er Simon Nøhr også tilbage i truppen.

Det er hård kost for holdene i serie 1 i øjeblikket med seks kampe på tre uger. Efter mandags-kampen mod Hillerød skal Helsinge møde Lyngby BK på udebane lørdag 30. april, og torsdag 5. maj gælder det Hornbæk IF på udebane, før perioden med to kampe hver uge slutter lørdag 7. maj i Helsinge, når BGA kommer på besøg.