Finn skriver om sig selv:

 

 

I 1995 var min søn 7 år og det var på tide at han skulle prøve at træne fodbold i klub. Vi trissede op på Helsinge Stadion hvor alle hans kammerater fra skolen trænede fodbold. Han syntes det var sjovt at kigge på, men mere blev det ikke til. Jeg prøvede at tage derop nogle gange med ham, uden han fik lyst til at være med. Et ½ år efter købte jeg en træningsdragt og et par fodboldstøvler til ham og så var han klar.

 

Inden længe fik Poul Erik øje på mig stå og kigge på og han var jo ikke længe om at overtale mig til at hjælpe til i klubben. Blev træner for årg. 87 og fik sammen med andre motiverende forældre (Thomas Jessen, Erik Stougaard) glæden af at følge denne årgang + årg. 88 og 86 med mellemrum.

 

Jeg havde meget fokus på teknisk træning. Fik af klubben DBU’s kurser i ungdomstræner. Det var meget motiverende at bruge denne viden til at udvikle spillerne i deres guldalder hvor de jo var på det tidspunkt. Vi lavede bronze og sølvmærket i teknik og brugte i det hele taget meget tid på at spille bolden rundt i stedet for at losse langt. Det kostede af og til nogle point, men man kan se i dag at de tør at spille rundt og de gør det godt.

 

Efter 7 år syntes jeg det var på tide at de fik en anden træner der kunne bygge videre på deres niveau og det lykkedes mig langt om længe at overtale Michael Poulsen til at overtage rorpinden i 2002. Jeg var stadig knyttet til holdet, nu som forældre, og husker især turen til Bornholm hvor vi havde kvalificeret os til DM i indendørs som juniorer. Vi spillede 3 forrygende indledende kampe og havde max. point med bedre målscorer end Brøndby. Stødte så ind i Holbæk i kvartfinalen og fik klø. Men en 5 plads ved DM og en oplevelse rigere var stort.

 

I dag glæder jeg mig over disse spilleres udvikling og nyder at se dem spille. Jeg vil gerne takke Jesper Stougaard, Kenneth Jessen, Nicas Kjeldsen, Frederik Skovgaard-Holm, Allan Hansen, Anders Bruun, Jesper Hansen og min evige holdleder Thomas Jessen for mange dejlige år med fantastiske oplevelser.

 

Finn Hansen

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Billede er på vej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finn Hansen

1995 - 2002 

Tilbage til kongerækken                      Tilbag til forsiden                        Tilbage til Helsinge-fodbold