Jan O. skriver om sig selv:

 

 

I januar 2008 overtog jeg træner jobbet I Helsinge fodbold, efter at holdet måtte rykke ned i serie 4, på papiret var det et senior hold / klub i opløsning, jeg havde lagt en plan i samarbejde med Erik Stougaaard om hvilke ting vi skulle sætte ind over og selvom der var nogle af spillerene som flyttede til Annisse fodbold passede det godt sammen alligevel, vi skulle alle starte på en frisk, sammenhold, ændrede spillestil samt ikke mindst de konditionelle var hovedemnet i at komme tilbage til de bedre rækker.

 

Vi var lidt heldige SBU vendte turneringen, vi kunne nøjes gennemføre et halvt år i serie 4, denne udsigt til at kunne vende skuden hurtigt samtidig med at et par nye angribere dukkede op Wissam og Haythem, så var Helsinge mere end klar til serie 3, efter 10 sejre og et nederlag.

 

Vi havde vi et flot Pokal-eventyr hvor vi besejrede Gørløses serie3 6-1, Alsønderups serie3 fik en på 4-0, Ganløses serie2 fik en på hatten med hele 7-0, til sidst måtte vi desværre forlade turneringen til Ringsteds serie1 hold efter et brag af en kamp, som kunne være gået begge veje, resultatet efter forlænget spilletid blev 3-1 til Ringsted.

 

Det blev tid til at prøve kræfter med serie 3, alle Gutterne i og omkring holdet fightede og svedte på træningsbanerne hvor der stadig blev satset på at være i bedre form end vores modstandere, ikke mindst en suveræn holdånd, var medvirkende til en suveræn oprykning til serie2 med hele 16 sejre 3 uafgjorte og kun 3 nederlag.

 

Efter oprukningen til serie 2 ville jeg overlade træner erhvervet til Verner og selv forsætte som Sports Chef i Helsinge, jeg måtte desværre hurtigt sige fra da vores kemi ikke helt passede sammen, Det er ikke nemt at overgive ansvaret og selv være med på sidelinjen, det er jo mine drenge :-) 

 

Helsinge fodbold har været en fornøjelse at arbejde sammen med, dette gælder Gutterne på holdet, ledelsen og ikke mindst teamet omkring holdet.

Jeg vil gerne fremhæve nogle af spilleren for et kanon stykke arbejde, Nicas Kjeldsen den perfekte anfører som virkelig gik ind i dette erhverv med krop og sjæl, Jesper Stougarrd med det taktiske omkring 4 bak kæden, Benny Petersen med jern viljen, Haythem / Jobbe med målene.

Der var så meget udvikling i spillerene her tænkes især på Kenneth Jessen samt ikke mindst Rene Pedersen og Allan Hansen jeg kunne blive ved for alle havde så meget indstilling og hjerte, kanon gutter.

 

I forbindelse med Klubledensen, må jeg rette en kæmpe tak til Erik Stougaard som ydede en indsats udover det almindelige, samt ikke mindst til teamet omkring senior-1 Tom Knudsen & Thomas Jessen to gutter som bare levere varen hver gang, de var begge med til at gøre dette træner job helt uvurderligt dejligt..  

 

Jeg håber alt godt for Helsinge fremover det skal ingen være i tvivl om.

 

Hilsen Jan K. Olen

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Billede er på vej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finn Hansen

1995 - 2002 

Tilbage til kongerækken                      Tilbag til forsiden                        Tilbage til Helsinge-fodbold