Forsiden          Området          Aktiviter          Hvor          Kontakt   

  Nyhedder :

25/5-05
Huset forventes klar til 2006, booking kan foretages allerede nu på e-mail thomas@kanoholdet.dk

   Beskrivelse af huset

Huset er et rigtigt godt og gedint svensk hus, som den tidligere ejer ville opføre til sig selv, et sted han ville bo til han blev rigtig gammel, desværre forhindrede sygdom ham denne drøm, da han i dag er rigtig god ven af huset lever drømmen vidre bare med familien Jessen som ejere. 

Huset består af en fuldmuret kælder på 80m2 med garage, bryggers, toile/bad og to værelser, i kælderen findes desuden huset varmeforsyning, en vand til vand varmepume, som henter sin energi 93 meter nede i bjerggrunden, alle rum i huset har gulvvarme. Kælderen er forebeholdt husets ejere, og lejes kun ud i helt specielle situationer.

Huset er bygget ind i bakken hvilket gør at der i den ene ende af husert er adgang til bryggers og garage, og i den anden ende er der udgang til stor terrasse fra stueetagens køkken/all rum
Stueetagen består af et indgangsparti stort køkken med udsigt til mark og park i forbindelse med køkkenet er der all run og stue, stueetagen rummer desuden to store værelser med egen overdækket balkon fra værelserne er der flot udsigt mod øst. Sidst men ikke mindst er der toilet / bad.


Billedet er fra 2004 under udevendig opførelse. 

1 sal indeholder 2 værelser med 2 senge i hver, samt et stort pude / tv rum (en rigtig "hygger" for børn)

Huset befinder sig i en lille enklave på 10 - 12 huse, hvor vores ligger som noget af det sidste på vejen lige inden parken.
Det betyder at man kan forvente at være "næsten" sig selv.

Grunden er på 1863m2, men så er der også 1625 ha naturpark til fri afbenytning, ingen kommer til at kede sig.

 

 

 

 

 

  Billeder :

Følg byggeriet :

 

 

 

 

 


 

Copyright ® 2005 Søderåsen.dk

Beskrivelse af Huset