Nyhedder :

25/5-05
Kok søges !

26/6-05
Efter årets tur 2005, er det vigtigt vi lige får revurderet mængden af mad der skal med, generelt har alt for meget med og det er der ingen grund til.
En bedre beskrivelse af mad / drikke forbrug vil komme på et senere tidspunkt.

Tilbage til årets tur

Menubeskrivelse :

Morgenbuffet : 
Et bredt udvalg af Hatting rundstykker, rugbrød, blødkogte æg, mælk, smør, ost, syltetøj, nutella, kaffe og the.


Frokostbuffet :
Hver dag varmes, over lejerbålet, frikardeller, fleskesteg og kyllinglår det serveres på godt dansk hjemmebagt rugbrød, med smør. Da vi aldrig har nået at spise det medbragte skiveskåret pålæg vil vi ikke længere tage det med. 
Har Du ønsker du ikke kan leve uden så kontakt kokken !

Aften:
Aftensmaden er et kapitel for sig, her nyder vi det fineste af det fineste ude mid i naturen, alt tilbredt over lejerbålet. Det har været tration at spise pølser med brød den første dag, dette var for nemhedens skyld, hvert år har vi talt om hvor tamt det egentligt var. Derfor arbejdes der på en anden løsning i år.

Røde bøffer med bagte kartofler og bernaise, hvem kan forlange mere  ?

Mørbradgryde ala Asp, serveres med løse ris er et måltid som alle ser frem til. 

Drikkelse :
Der medbringes øl, vand, juice, mælk, rødvin og "små grå"

Menu :

Torsdag :
Frokost : egen madpakke
Aften : Pølser med brød
(kan diskuteres !)


Fredag :
Morgen : morgenbuffet
Frokost : Frokostbuffet
Aften : Røde bøffer


Lørdag :
Morgen : morgenbuffet
Frokost : Frokostbuffet
Aften : Mørbradgryde

Søndag :
Morgen : morgenbuffet
Frokost : Frokostbuffet
(Spises på hjemvejen)



 

 

Kanoholdet.dk ©  1992 - 2005 • Rettigheder