USA 2008
Herreturen

 Deltagerne : Thomas, Ole og Bjarne

Afrejse dato:   Søndag den 5. oktober

Hjemkomst:     Fredag den 23. oktober

 

Søndag
5/10 - dag 1:
Afgang fra kastrup kl 7:25 med SAS BD-3701 ankomst Heathrow 8:30 (9:30 DK tid)

Afgang Heathrow kl 11:30 med Virgin Atlantic VS-0007 ankomst Los Angles 14:50 (23:50 DK tid)
Vi afhenter vore bil hos Dollar.com og kører til vores hotel Harward Johnsson


Mandag
6
/10 - dag 2:
Vi begiver os direkte mod Las Vegas, hvor vi forventer at ankomme mandag formiddag, byen som aldrig sover skal udforskes det er meget stor og spændende.
.
Var til Koncert med Chicago på MGM i går aftes, det var en OK oplevelse, så på denne sindsyge by både i dagtimerne og de mørke timer. Har problemer med Hotellets internet det er først lykkedes at komme på nettet her til morgen kl 5:30, Skype bliver tilsyneladende blokeret fordi det sløver hotellets internet ned, kan derfor kun chatte.
ps Ole snorker meget :-)


Tirsdag
7
/10 - dag 3:    Nyhed se Video Angels Landing

Vi forlader Las Vegas og begiver os imod Zion National Park, med en overdådig frokost buffet i Byen Mesquite lige på grænsen til Arizona, Vi ankommer i Zion lidt over middag og slår lejer, nu skal teltet, soveposen og liggeunderlaget testes, det bliver hjemmelavet aftensmad under stjernerne.

Onsdag
8/10 - dag 4: (K fylder 21 år i dag)
En dejlig morgenstund med masser af sol og natur bruges til at foretage vores første vandring med ryksækkene, vi begiver os helt ind i bunden af Zion for at komme til "Zion Narrows", da der er meget smalt imellem klipperne vil vandringen kræve at vi vandrer igennem floden, en spændende oplevelse med lidt koldt vand.

Torsdag
9/10 - dag 5:
Nu er det tid til at opleve Bryce Canyon, også Bryce byder på en spændende vandring igennem klippeformationer som får en til helt at glemme at trække vejret. Det med vejret er også en udfordring for det foregår i 9000 fods højde så her er luften tynd og kold, vi overnatter i Bryce og vil vågne op i frostvejr men med en dejlig varm sol til at få blodet til at rulle i kroppen igen. 
Jeg forventer en stjernehimmel som meget få mennesker kommer til at opleve i deres liv. 


Fredag
10
/10 - dag 6:

Nu går turen til Byen Page, første del af turen byder på en meget spændende ca. 100 km tur igennem ørken ad støvede jordveje, Fra byen Page vil vi opleve Antilope Canyon, hvilket jeg tror bliver en stor oplevelse. senere hvis vi har energien kører vi til Glen Canyon Natl. park og ser Lake Powel, det liger kun få km fra vores hotel og tager derfor ingen tid at komme til.


Lørdag
11/10 - dag 7:
Byen Page byder på rigtig gode indkøbsmulighederer så inden vi drager mod Grand Canyon skal der handles proviant.
Vi skulle gerne ankomme til Grand Canyon i løbet af dagen, vi sover i telt, eftermiddagen bruges til at chekke vores udstyr en sidste gang inden vi går ned i bunden, planen er også en rigtig god gang aftensmad så der er masser af energi til de næste dages prøvelser. 

 

Søndag
12/10 - dag 8:

Vi står tidligt op og gør klar til vores vandring ned af South Kaibab Trail, mod vores mål Bright Angel Campground en tur på 10,9 km hvor vi går 1,4km ned i Gand Canyon.

Klokken 6:00 tager vi "hikers Express bussen direkte til "South Kaibab Trailhead" og begynder vore nedtur ad South Kaibab Trail til målet Bright Angel Campground. Over 10,9 km vil vi begive os 1,45 km ned i GC uden at have kontrolleret det så giver det en gennemsnitlig nedstigning på 17% nogle steder meget mere og naturligvis andre noget mindre.

Uanset hvad bliver det en rigtig hård tur, hvor det er vigtigt at vi har nok vand med 3-4 liter pr. person skal kunne gøre det.
Fremme ved målet slår vi lejer, får spist noget aftensmad og gør os klar til at deltage i Rangermødet kl 20:00, selve området er meget spændende og vi skal naturligvis også "udforske" Phantom Ranch og have et glas limonade i "tutten"
Jeg er sikker på at vi er godt trætte og går tidligt i seng.


Mandag
13
/10 - dag 9:

Tidligt op ud og se på området, dagens udflugt går via Clear Creek Trail, med mindre at vore lokale Ranger råder os til noget andet, da vi skal overnatte i Bright angel, vil dagens udflugt blive en rundtur i området.

Igen i aften deltager vi i Ranger mødet kl 20:00 det er faktisk meget spændende og lærerigt. 

Tirsdag
14
/10 - dag 10:
Bright Angel Trail video

Vi står tidligt op og udnytter "morgen kulden" til at gå de 14,9km op ad Bright Angel Trail til Bright Angel Trailhead, efter 7,5 km kommer vi til Indian Garden Campground, her bliver det tid til lidt proviant og friske vandforsyninger. Ruten op er valgt ud fra følgende kriterier: 1. der er vand 3 steder undervejs hvilket betyder at vi ikke behøver at bære alt for meget "ekstra vægt" på turen op. 2. vi kommer op midt i Grand Canyon Village ganske få hundrede meter fra vores bil. 3. sidst men ikke mindst de 1.45 km op er fordelt ud over 14,9 km altså mindre stejlt end South Kaibab (ihvertfald nogle steder) 

I aften skal vi overnatte på et rigtigt lækkert hotel med indendørs vandfald, nu skal vi i bad og sove rigtigt godt.


Onsdag
15
/11 - dag 11:
Igen går Turen til Las Vegas, denne gang bare for at få god og billig mad og hotel. Undervejs vil vi køre på den historiske vej Route 66, holde frokost i Williams, en by som ser ud som om den gik i stå i 60erne.

Torsdag
16
/10 - dag 12:
Turen går fra Las Vegas igennem Death Walley, til Yosemit National Park Death Walley udforskes, vi overnatter i Lee Winning, ved indgangen til.
 
Fredag
17
/10 - dag  13:

Turen går mod San Francisco, igennem Yosemit National Park, hvor vi benytter dagen til at se Yosemite og San Francisco på denne smukke by, Om aftnen skal vi på Koreansk resturant, en oplevelse som jeg også prøvede sidste år og jeg glæder mig.

Lørdag
18/10 - dag 14:
Gruppen skilles i to, Ole og Bjarne besøger det fantastiske Alcatraz og jeg besøger Bjarne, Sheri og Danese. Når vi mødes igen går turen til Monteraey hvor vi overnatter.

Søndag
19/10 - dag 15:
Hval-Safari på stillehavet, en spændende dag på stillehavet, hvor vi forhåbentligt ser en masse hvaler, delfiner og kæmpe skilpadder. 

Mandag
20/10 - dag 16: (Bjarne fylder 50 år !)
Dagen er ikke fastlagt endnu, men den bliver go, håber Bjarne har penge på kontoen :-)

Tirsdag
21/10 - dag 17:
Vi begiver os ad Highway 1 mod Los Angels, en rigtig lang men utrolig smuk tur, undervejs vil vi passere gamle kendte byer som vi vil gøre holdt i, der bliver også mulighed for at besøge "dansker" byen Solvang, hvor vi bl.a. kan få os en rugbrødsmad med leverpostej, evt. med en kop kaffe og en chokoladebolle til dessert :-)  

Onsdag
22
/10 - dag 18:

Hele dagen bruges i Universial studios, en spændene oplevelse som skal ses når man er i området

Torsdag
23
/10 - dag 19:

Så er turen desværre slut og vi flyver hjem til gode gamle Danmark, med Virgin Atlantic fly nummer VS-0024  kl 20:55 (05:55 DK tid)
Inden vi flyver hjem har vi dog en hel dag hvor vi kan tage på siteseeing i Los Angeles, tage på stranden eller hvad vi nu finder på.

Fredag
24/10 - dag 20:
Ankomst Heathrow Lufthavn i London kl 15:35 (16:35 DK tid)
Afgang mod københavn kl 18:00 (19:00 DK tid)
Ankomst Kastrup lufthavn klokken 20:55 med SAS fly nummer BD-3708

Områdekort
Universial Studios

Hval-safari

Brothers: San Francisco
 

Køreplan :
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Dag 5

Dag 6

Dag 7
Dag 8
Dag 9
Dag 10
Dag 11
Dag 12
Dag 13
Dag 14
Dag 15
Dag 16
Dag 17
Dag 18
Dag 19
Dag 20

 

Vejrudsigt:
Los Angles

San Francisco

Las Vegas

Grand Canyon

Links :

Hvalsafari

Alcatraz


Grand C.
Trip Planner
Fall Guide

Video skal ses!
Forberedelse

Safety del 1

Safety del 2

Bryce Canyon
Guide
Campground
The Hodo
Hiking guide

Zion
Visitor guide
Map & Guide


Kanoholdet.dk ©  1992 - 2008 • Rettigheder • Offentliggørelse

Kenneth på kanten april 1992