USA 2012-2
Herreturen

Hvad er det jeg har meldt mig til ?

 Deltagerne 2012-2: Muffe, Kiehn og Thomas

Afrejse dato:   Søndag den 4. November

Hjemrejse:   Fredag den 23. November

 

Søndag
4/11 - dag 1

Afgang fra København kl 8:05 med British Airways BA0811 - Ankomst London Hethrow 9:15 (lokal tid)

Afgang London Hethrow kl 10:25 med British Airways BA 0283 - Ankomst Los Angeles kl 13:30 (lokal tid) Samlet rejsetid 14 timer og 25 min.

Vi tager direkte til AVIS hvor vi har lejet bilen som skal danne "base" for vores tur i det Amerikanske, herefter går turen til:

Hollywood Liberty Hotel

1770 Orchid Ave

Hollywood, CA, 90028

 

Hotellet udemærker sig ved at ligge lige bag ved nogle af Hollywood's største attraktioner nemlig Grauman's Chinese Theater det er bl.a. her man finder de berømte hånd og fodaftryk i cementen, Hollywood Boulevard som Grauman's ligger ved er prydet af de berømte fliser "Walk of Fame" med alle stjernerne.

Vi bruger eftermiddagen på at se på herlighederne og få en kølig eller to på på en bar i Hollywood & Highland Centre hvor der bl.a. er direkte udsigt til det store berømte Hollywood skilt. Jeg er sikker på at klokken ikke blive mange den dag, husk på at vi er 9 timer foran alle de andre og vi har været på farten i 16 - 17 timer.

 

Mandag
5/11
 - dag 2

På anden dagen starter vi med at besøge Universial Studios, en oplevelse som man bare skal have når man er i Los Angeles På grund af vore jetlag er jeg sikker på at vi er tidligt oppe og klar når Universial åbner.

Jeg er sikker på at vi får en god, underholdende og spændende dag til glæde for alle "drenge"

Når vi er ved at få nok af Universial Studios begiver vi os ud af Los Angeles, mod Las Vegas, Vi overnatter på et motel i Barstow:

Travelodge Barstow
1630 E Main St
Barstow, CA, 92311


Tirsdag 
6/11
- dag 3:

I dag står vi tidligt op og begiver os mod Las Vegas byen som aldrig sover. vi skal opleve det helt fantastiske liv der er 24 time i døgnet. Om aftenen tager vi en god og gåtur ned af Las Vegas strip hvor vi bl.a skal se springvandet ved Bellagio og Pirat Showet ved Tresaure Island, Vulkan-udbrud ved Mirage Hotellet. samt mange af de andre totalt vanvittige ting som sker i byen der aldrig sover.

Vi overnatter på:

Stratosphere Hotel and
2000 Las Vegas Boulevard South

Las Vegas, NV, 89104. 

 

 

Onsdag 
7/11
- dag 4:

I dag går turen til Hoover Dam og Zion Natl. park, men inden vi forlader Las Vegas helt, skal vi lige proviantere i REI outdoor shop.

Hoover Dam er et imponerende stykke arbejde udført i 30erne som bl.a. skaffer strøm til hele Las Vegas. Vi tager en guidet tur ned i bunden af dæmningen, hvor vi bl.a. kommer ind i turbinerummet.

Nu går turen mod Zion Natl. Park undervejs gør vi holdt i byen Mesquite, hvor vi skal indtage turens frokost.

Sidst på dagen har vores køretur bragt os fra staten Nevada gennem Arizona og til Utah. 

Vi overnatter i byen Hurricane:

Travellodge Hurricane, Zion National Park Area

280 W State St

Hurricane, UT 84737


 

Torsdag

8/11 - dag 5

Vi kører de sidste 25 km til Zion National park hvor hele dagen bruges til at vandre bl.a. op til Angels LandingThe Narrows samt se The Weeping Rocks

 

Vi forlader Zion gennem en lang tunnel og en fantastisk vej som snor sig gennem et helt utroligt smukt landskab. Vi begiver os mod Bryce Canyon.

Vi overnatter et helt specielt sted kaldet Ruby's Inn det er et meget specielt og spændende sted hvor vi nok skal få nogle timer til at gå.

Best Western Plus Ruby's Inn
26 South Main Street

Bryce Canyon, 84764, Utah

 

Fredag 
9/11 - dag 6
Vi er i Bryce Canyon som skal udforskes, vi vandrer ned i bunden og oplever de spektakulære klippeformationer med alle de flotte figurer og tinder. omkring middagstid har vi set det der skal ses og vi begiver os mod Byen Page, hvis vejret tillader det skyder vi genvej igennem ørknenen, en rigtig spændende køretur hvor vi kommer til at opleve landskaber som aldrig før. I byen Page ska vi bo på:

Rodeway Inn Page
107 S Lake Powell Blvd
Page, AZ, 86040

Lørdag 
10/11 - dag 7

I dag skal vi opleve bl.a. Antilope Canyon, et fantastisk naturfenomen som bare skal opleves når vi er på disse kanter, vi skal se søen Lake Powell opkaldt efter John Wesly Powell, den første person som lykkedes med at komme hele vejen igennem Grand Canyon via Colorado floden. Senere på dagen bydes på en køretur mod Grand Canyon.

Vi overnatter på:
Best Western Premier
Grand Canyon Squire Inn
100 Highway 64

Søndag 
11/11 - dag 8

Så skal der vandres, alt efter vejrforhold og situation tager vi en god tur ned enten fra Bright Angel Trailhead eller South Kaibab, Jeg foretrækker dog South Kaibab da jeg er overbevist om at netop denne sti siger mest om hvad det hele går ud på. Meningen er at vi vandrer ned til "Tip-off" spiser den medbragte mad klarer hele verdenssituationen og vandrer op igen inden det bliver mørkt.

Vi overnatter igen i Tusayan men denne gang på:

Grand Canyon Plaza

406 Canyon Plaza Lane

Grand Canyon, AZ 86023

 

Mandag 
12/11
- dag 9

Så skal vi på landevejen igen, turen går igennem Williams, en by hvor tiden er gået i stå hvis vi når det skal vi besøge Grand Canyon Cavern


Tirsdag 
13/11
- dag 10
Supai

Onsdag 
14/11
- dag 11
Las Vegas


Torsdag 
15/11
- dag 12
Death Valley - Yosemite natl .park


Fredag 
16/11 - dag  13
Yosemite - San Francisco

 

Lørdag

17/11 - dag 14
San Francisco  - Alcatraz - Vin distrikt

 

Søndag 
18/11
- dag 15 
Hvalsafari - Pismo Beach 

 

Mandag 
19/11
- dag 16:

Highway one - Los Angeles

 

Tirsdag 
20/11 - dag 17
San Diego - Seaworld

 

Onsdag 
21/11 - dag 18
Los Angeles - California Space center - Long Beach


Torsdag 
22/11 - dag 19


Fredag 
23/11 - dag 20

Muschle beach - Santa Monica - Venice Beach
vi flyver hjem afgang 17:45 lokal tid

Lørdag 
24/11 - dag 21:

 


  

Planlægning:
Hiking Permit
Flybooking

Hotelbooking

Billeje
Valuta
Myndighederne
Pakkeliste


Områdekort
Universial Studios

Kanoholdet.dk ©  1992 - 2008 • Rettigheder • Offentliggørelse

Team G.C.  2010