USA 2014

Hvad er det jeg har meldt mig til ?

 Deltagerne 2014: Jan, Mitzie, Helle og Thomas

Afrejse dato:   Søndag den 05. Oktober

Hjemrejse:   Torsdag den 23. Oktober (Hjemme fredag den 24.)

 

Søndag
5/10 - dag 1

Afgang fra København kl 7:30 med British Airways BA0811 - Ankomst London Hethrow 8:30 (lokal tid)

Afgang London Hethrow kl 09:40 med British Airways BA 0283 - Ankomst Los Angeles kl 12:45 (lokal tid) Samlet rejsetid 14 timer og 15 min.

Vi tager direkte til AVIS hvor vi har lejet bilen som skal danne "base" for vores tur i det Amerikanske, herefter går turen til:

Hollywood Celebrity Hotel

1775 Orchid Ave

Hollywood, CA, 90028

 

Hotellet udemærker sig ved at ligge lige bag ved nogle af Hollywood's største attraktioner nemlig Grauman's Chinese Theater det er bl.a. her man finder de berømte hånd og fodaftryk i cementen, Hollywood Boulevard som Grauman's ligger ved er prydet af de berømte fliser "Walk of Fame" med alle stjernerne.

Vi bruger eftermiddagen på at se på herlighederne og få en kølig eller to på på en bar i Hollywood & Highland Centre hvor der bl.a. er direkte udsigt til det store berømte Hollywood skilt. Jeg er sikker på at klokken ikke blive mange den dag, husk på at vi er 9 timer foran alle de andre og vi har været på farten i 16 - 17 timer.

 

Jetlag:

Forskellen i tidszonerne fra Danmark til USA's Vestkyst er 9 timer man tilpasser sig døgnrytmen indenfor nogle få dage. Man vil opleve, at man i de første dage bliver tidligt træt om aftenen og den spontane opvågning forekommer tidligere, man er simpelthen tidligt vågen og klar til dagens oplevelser hvilket jo passer fint med at man er "over there" for at opleve.

Den anden vej er det straks værre beskrivelsen finder du på den sidste dag :-)

 

Mandag
6/10 - dag 2

På anden dagen starter vi med at besøge Universial Studios, en oplevelse som man bare skal have når man er i Los Angeles På grund af vore jetlag er jeg sikker på at vi er tidligt oppe og klar når Universial åbner.

Jeg er sikker på at vi får en god, underholdende og spændende dag til glæde for alle.

Når vi er ved at få nok af Universial Studios begiver vi os tilbage til vores hotel hvor der venter os en god nattesøvn.

 

Tirsdag 
7/10 - dag 3:

Det er nu vores 3. dag i Los Angeles, vi skal tideligt op igen pakke bilen og op til Sunset Ranch, vi skal nu på hesteryg op til Hollywood skiltet, det har lovet at selv jeg kan klare det og det er desuden med guide på. efter endt ridetur går turen til den berømte gade Rodeo Drive i Beverly Hills. Alternativt går formiddagen til Griffith Observatory.

Sidst på dagen begiver vi os mod Barstow hvor vi overnatter på

Travelodge

1630 E. Main St
Barstow, CA 92311

Hotellet ligger på den berømte Route 66, dog er det ikke så spændende for det er blot en vej :-) overfor hotellet er det nok en af de mest spektakulære McDonald's restauranter den befinder sig i 3 togvogne og er udnævnt til Californien's bedst


Onsdag 
8/10 - dag 4:

I dag skal vi til Calico Ghost Town lige uden for Barstow, du kan læse mere her, bliver der tid til overs (og det bliver der jo nok) så kan vi se på Route 66 Mother Road Museum og eller Western America Railroad Museum Sidst på dagen vender vi næsen mod Las Vegas, grunden til vi først køre til Las Vegas sidst på dagen er fordi det er et utroligt smukt syn når man kommer kørende og ser alle lysene fra denn "sindsyge" by

Vi skal nu ud og se lidt på byen og spise aftensmad på en af de enorme buffeter der er på hotellerne.

Vi overnatter på:

Stratosphere

2000  Las Vegas Blvd S

Las Vegas, NV 89104  

Torsdag
9/10 - dag 5:

Så er det i dag Las Vegas skal opleves, vi starter i Caesars Palace hvor vi skal opleve et shopping center ud over det sædvanlige, her er springvand som bliver til ild. Vi skal se Venetian hotellet med indendørs gondoler som man kan sejle rundt i.

Vi flytter med vilje hotel, da jeg mener at i også skal opleve det vandvittige hotel Luxor, det er ikke mange som prøver at bo i en pyramide. Dette hotel er ikke bestilt endnu da to værelser på hotellet koster 2.700 hvis jeg bestiller i dag, hvis jeg bestiller 1 til to dage før får jeg de samme værelser for ca. 300 kr. vel og mærke for dem begge.

Endnu en aften brændes af i byen hvor vi skal gå en god tur gennem The Strip hvor vi bl.a. skal se the Fountains of Bellagio, The Mirage Volcano Show eller Treasure Island show.

Overnatningen er som nævnt på:

Luxor

3900 Las Vegas Blvd. S

Las Vegas NV 89119

 

Fredag 
10/10 -
dag 6:
Vi forlader Las Vegas med kursen mod Williams en by som er gået i stå midt på Route 66 i 50'erne, her er vi indlogeret på det ældste hotel i Arizona det hedder Grand Canyon Hotel og er fra 1891, vi får vores eget værelse men der er fælles bad! "back to the 50" men inden vi kommer til Williams skal vi bl.a. besøge Hoover Dam og en tur ned i denne fantastiske dæmning, herefter går turen videre ad Route 66 hvor vi skal besøge California Cavern, vi slutter som nævnt af i Williams med en velfortjent gang aftensmad og en velfortjent nattesøvn.  


Lørdag 
11/10 - dag 7:

Så er vi på vej til Grand Canyon, nu skal dette fantastiske naturskabte underværk udforskes, vi tager shuttle bussen til South Kaibab trail, hvor vi vandrer et godt stykke ned længere ned end der hvor de normale turister går til, vi medbringer en frokost som nydes på "Tip Off" det første punkt hvor man kan se Colorado floden vi nyder stilheden og det fantastiske syn slapper af i solen inden turen igen går op til kanten. Dagens vandretur er på 14,2 km på stier som ikke ligefrem ligner danske skolestier, så vi overnatter i Tusayan en lille by ca. 3 km fra Grand Canyon village.


Søndag 
12/10 -
dag 8:

 

Mandag 
13/10
- dag 9:

Tirsdag 
14/10
- dag 10:

Onsdag 
15/10
- dag 11:

 


Torsdag 
16/10
- dag 12:

 


Fredag 
17/10 - dag 13:

 
 

Lørdag 
18/10 - dag 14:

 

 

Søndag 
19/10 - dag 15

 

 

Mandag 
20/10
- dag 16:

 

 

Tirsdag 
21/10 - dag 17:

 

 

Onsdag 
22/10 - dag 18:

 


Torsdag 
23/10 -
dag 19:
Muschle beach - Santa Monica - Venice Beach
vi flyver hjem afgang 15:40 lokal tid


Fredag 
24/10 - dag 20

Vi lander i London Heathrow kl 10:00 lokal tid,

Vi har 3 timer i London men skal igennem sikkerheden som godt kan tage noget tid, med lidt held får vi tid til at spise en frokost i Heathrow.

Der er afgang kl 13:00 mod Kastrup ankomst Kastrup 15:50 lokal tid. jeg vil tro det er en flok godt trætte mennesker som bare skal hjem og slappe af

 

Jetlag:
Forskellen i tidszonerne fra USA's Vestkyst til Danmark til er også her 9 timer, men den er lidt tricky for i morgen søndag den 26. går Danmark til vintertid derfor er den første time hurtigt vundet, nu er vi kun 8 timer bagud, disse 8 timer giver stadig sine udfordringer.
Det er nemlig det biologiske ur som går helt forkert, så selv om du har sovet masser af timer så vil du opleve at op på formiddagen bliver du bare træt du kan næsten ikke få noget til at fungere og vil bare sove (det skal du naturligvis ikke give efter for) om natten vil du så opleve det stik modsatte, du er bare lysvågen og fuld af energi, hovedet arbejder løs med hvad du kan lave i stedet for at sove (men det skal du!) jeg har set mange film, samlet skabe o.s.v. men for hver gang man giver efter for kroppens indre ur både dag og nat forlænger du bare perioden hvor det hele vender op og ned.

Behandling af Jetlag:
Der er oftest ikke grund til at behandle Jetlag. Hvis man rejser eftermiddag vil man opleve nat under flyveturen og man kan her tage sig en lur i flyet. Hvis afrejsetidspunktet er morgen vil man bruge størstedelen af dagen i flyet, og komme frem aften. I begge tilfælde skal man efterfølgende følge den lokale døgnrytme. Det er vigtigt at drikke godt med væske, undgå alkohol (der ødelægger søvn og døgnrytmetilpasningen) og sikre, at man rører sig under flyveturen. Der er normalt ikke grund til at bruge sovemidler. Når man kommer frem skal man følge den normale døgnrytme. Da lys er den stærkeste tilpasning for døgnrytmen, skal man sikre, at man kommer ud om morgenen. Det er befordrende at man røre sig, går eller løber en tur. I enkelte tilfælde kan man have gavn af Melatonin, der tages svarende til ankomststedets døgnrytme i de første dage. 


 

 


  

Planlægning:
Flybooking
Hotelbooking

Billeje
Valuta
Myndighederne
Pakkeliste


Områdekort
Universial Studios

Kanoholdet.dk ©  1992 - 2008 • Rettigheder • Offentliggørelse

Team G.C.  2012-1