Kampreferater

 

Tilbage til forsiden    tilbage til Helsinge-fodbold

 

Billeder fra Ugeposten, Nordkysten.nu, Anker og Holdleder.

 

 

 

Tårbæk 4 - Helsinge 4

 

 

Seneste Kampreferart, hvad skriver de andre ? 

 

 

Nordkysten.nu skriver:

 

UDLIGNER I OVERTIDEN
4-4 på svær bane i Taarbæk
Søndag 11. april 2010 kl: 12:17

Helsinge fodbolds spillere har haft glæde af træning på kunstgræsbanen på Helsinge Stadion - og dermed kom spillerne til serie 2-kampen i Taarbæk ud for noget baneforhold, de lige skulle vænne sig til. Vinteren har været hård ved græsbanerne, og Taarbæk er ikke gået fri. Helsinge-spillerne kan til slut trods alt glæde sig over at have åbnet forårssæsonen med 4-4 i den vanskelige udekamp.

HELSINGE: Vi får udlignet i dommerens tillægstid, så ud fra den betragtning er jeg glad for resultatet, men vi fik ikke helt udnyttet vores muligheder kampen igennem, vurderer træner Verner Eriksen.

Det blev et debutant mål af den nyoprykkede ynglingespiller, Asger Onsberg, der rykkede med frem fra sin plads i forsvaret ved et hjørnespark og sørgede for det ene point.

Helsinge Fodbold kom på 1-0 ved gode kombinationer af Morten Grubbe og Patrick Eriksen, der stod for scoringen.

- Vores forsvarsspil i kampen var langt under middel, og specielt havde vi svært ved at få dæmmet op overfor dødbolde, og Taarbæk fik da også udlignet efter hjørnespark. Forinden havde vi chancerne til at komme på både 2-0 og 3-0, men i stedet kom Taarbæk tilbage med udligningen, siger Verner Eriksen.

Jesper Hansen bragte dog på ny Helsinge foran inden pausen.

Vi valgte at ændre vores spil til anden halvleg, da det bestemt ikke var en bane, hvor vi kunne spille fodbold, som vi gerne vil. Derfor spillede vi mere med lange bolde frem ad banen.

Taarbæk fik udlignet til 2-2, men Helsinge kom på 3-2 - igen efter kombinationer mellem Patrick Eriksen og Morten Grubbe, men vi kom atter i modvind, da Taarbæk ikke alene kom på 3-3 men også scorede til 4-3 et kvarters tid før slutfløjtet.

Som det hele udviklede sig - og med vores sene udligning - er 4-4 et retfærdigt resultat, vurderer Verner Eriksen.