Billeder fra Ugeposten, Nordkysten.nu, Anker og Holdleder.

Hornbæk 0 - Helsinge 3

Seneste Kampreferart, hvad skriver de andre ?

Med en sejr på 3-0 overtog Helsinge andenpladsen fra Hornbæk

Torsdagens topopgør på Pedella Park fik den værst tænkelige start for hjemmeholdet, da gæsterne kom i front efter tre minutter. Scoringen kom efter en foræring fra hjemmeholdets gavmilde forsvar, da Thomas Holms tilbagelægning blev alt for kort og blød. Søren Byskov, der på dagen vogtede målet for Hornbæk, havde ingen chance for at hindre Morten Grubbe i at score nemt.
Det var som om, hjemmeholdet aldrig kom sig over denne chokstart, for selvom der ind imellem, i korte glimt, blev spillet ganske pænt fodbold, manglede der lige det sidste, og på grund af den tidlige scoring blev kampen spillet på Helsinges præmisser.
Anfører Casper Porsgaard, der var blevet klar til kampen, havde Hornbæks første chance, da han tog et frispark på kanten af straffesparkfeltet hurtigt. Til held for det overraskede forsvar gik
forsøget lige forbi mål. Begge mandskaber blev ramt af advarsler på grund af lidt for kontante frispark, og Hornbæk tilspillede sig et par farlige chancer i forbindelse med lange indkast fra Magnus Meulengracht, der inden kampen blev hyldet for sit 100 kamp-jubilæum sidste torsdag.
Mens der manglede det sidste, hver gang Hornbæk angreb, var der anderledes effektivitet i Helsinges offensiv. To minutter før pausen slog de til igen, og igen så det lidt for let ud. Optakten var godt nok et forkert dømt frispark på banens midte, men den situation var overstået, da en Helsinge-spiller fik alt for god plads til at bryde igennem i venstre side. Også foran mål var der for dårlig markering, og så kunne Patrick Eriksen øge til 2-0 til stor glæde for, ikke mindst hans far, træner Verner Eriksen, der havde fødselsdag på kampdagen.
I første halvlegs overtid var Marko Bilics afbrænder nærmest symbolsk for kampen. En kæmpechance blev sendt forbi et ellers tomt mål, og så kunne Helsinge gå til pause med en tryg føring på 2-
0.

Lige til glemmebogen

Bare to minutter efter pausen brød Helsinges Morten Grubbe igennem i venstre side og afsluttede sikkert til 3-0, og så var kampen i realiteten afgjort.
Anden halvleg bød på et hav af chancer i begge ender. Indskiftede Alexander Brun havde flere af slagsen, og også Casper Porsgaard var tæt på, da han fejlagtigt blev dømt for hånd på bolden i et sololøb mod mål. Den største chance tilfaldt nok Jannik Dobusz, der formåede at sende bolden over mål fra få meters afstand. Det var en af de dage, som de fleste hold løber ind i en gang imellem, hvor ikke ret meget vil lykkes, og i slutfasen var Helsinge så tæt på i flere tilfælde, men Søren Byskov og det øvrige forsvar havde fået lukket af. Desværre måtte Søren Storminger-Dalgaard til behandling på skadestuen efter en dum stempling bagfra på hælen i anden halvleg. Efter flere timers ventetid blev han på skadestuen syet med fem sting og må holde pause ca. 10 dage. Alt i alt en kamp til glemmebogen for Hornbæk på en ellers ganske fin bane, som Helsinge altså fik mest glæde af denne aften. På sidelinien blev der frosset i det, der torsdag aften var en særdeles kold forårsaften. Kun omkring grillen var der varme at hente.
Magnus Meulengracht, Shawn Engvej, Rasmus Kørner og Marko Bilic fik de fleste stemmer i omklædningsrummet efter kampen, men alle glæder sig vist til at se frem mod næste kamp, der spilles på udebane mod Brede på torsdag kl. 18.30. Det er dagen før St. Bededag.

Hornbæk – Helsinge 0-3 (0-2)
0-1 Morten Grubbe (3)
0-2 Patrick Eriksen (43)
0-3 Morten Grubbe (48)
Advarsel: Casper Porsgaard (18), Asger Onsberg (27), Jannik Dobusz (30), Jesper Stougaard (51). Dommer: Henrik Mainz.

Hornbæks hold: Søren Byskov - Rasmus Kørner (4), Thomas Holm, Søren Storminger-Dalgaard, Jannik Dobusz - Magnus Meulengracht (4), Shawn Engvej (5), Casper Porsgaard (1), Casper Olsen - Mikael Sørensen, Marko Bilic (3). Indskiftet: Morten Olsen, Alexander Brun. (Andreas Helms blev ikke benyttet). Stemmer er angivet i parentes.