USA 2012
Herreturen

Hvad er det jeg har meldt mig til ?

 Deltagerne 2012: Thomas, Robert og John

Afrejse dato:   Søndag den 11. Marts

Hjemrejse:   Fredag den 30. Marts

 

Søndag
11/3 - dag 1

Afgang fra København kl 8:05 med British Airways BA0811 - Ankomst London Hethrow 9:15 (lokal tid)

Afgang London Hethrow kl 10:25 med British Airways BA 0283 - Ankomst Los Angeles kl 14:30 (lokal tid) Samlet rejsetid 14 timer og 25 min.

Vi tager direkte til AVIS hvor vi har lejet bilen som skal danne "base" for vores tur i det Amerikanske, herefter går turen til:

Hollywood Celebrity Hotel

1775 Orchid Ave

Hollywood, CA, 90028

 

Hotellet udemærker sig ved at ligge lige bag ved nogle af Hollywood's største attraktioner nemlig Grauman's Chinese Theater det er bl.a. her man finder de berømte hånd og fodaftryk i cementen, Hollywood Boulevard som Grauman's ligger ved er prydet af de berømte fliser "Walk of Fame" med alle stjernerne.

Vi bruger eftermiddagen på at se på herlighederne og få en kølig eller to på på en bar i Hollywood & Highland Centre hvor der bl.a. er direkte udsigt til det store berømte Hollywood skilt. Jeg er sikker på at klokken ikke blive mange den dag, husk på at vi er 9 timer foran alle de andre og vi har været på farten i 16 - 17 timer.

 

Mandag
12/3
 - dag 2

På anden dagen starter vi med at besøge Universial Studios, en oplevelse som man bare skal have når man er i Los Angeles På grund af vore jetlag er jeg sikker på at vi er tidligt oppe og klar når Universial åbner.

Jeg er sikker på at vi får en god, underholdende og spændende dag til glæde for alle "drenge"

Når vi er ved at få nok af Universial Studios begiver vi os ud af Los Angeles, mod Las Vegas, Vi overnatter på et motel i Vicktorville:

Travel Inn And Suites
14998 7th St
Victorville, CA, 92395


Tirsdag 
13/3
- dag 3:

I dag står vi tidligt op og begiver os mod Las Vegas byen som aldrig sover. vi skal opleve det helt fantastiske liv der er 24 time i døgnet. Vi overnatter på Stratosphere Hotellet hvor Robert helt klart skal prøve denne, denne og denne :-)

Om aftenen tager vi en god og gåtur ned af Las Vegas strip hvor vi bl.a skal se springvandet ved Bellagio og Pirat Showet ved Tresaure Island, Vulkan-udbrud ved Mirage Hotellet. samt mange af de andre totalt vanvittige ting som sker i byen der aldrig sover.
 

Onsdag 
14/3
- dag 4:

I dag går turen til Hoover Dam, Mesquite og Zion Natl. park, men inden vi forlader Las Vegas helt, skal vi lige proviantere i REI outdoor shop.

Hoover Dam er et imponerende stykke arbejde udført i 30erne som bl.a. skaffer strøm til hele Las Vegas. Vi tager en guidet tur ned i bunden af dæmningen, hvor vi bl.a. kommer ind i turbinerummet.

Nu går turen til Zion Natl. Park undervejs gør vi holdt i byen Mesquite, hvor vi skal indtage turens bedste måltid mad, Casinoet som jeg ikke husker navnet på er berømt for sin storslåede og lækre buffet hvor man for ca. 10$ spiser og drikker til man styrter.

Sidst på dagen har vores køretur bragt os fra staten Nevada gennem Arizona og til Utah. Nu er det er slut med comforten, teltet, soveposen og liggeunderlaget skal afprøves vi overnatter inde i selve Zion Natl. Park, hvis der kan være mere i maverne, spiser vi aftensmad i den nærliggende by Springdale.  


Torsdag

15/3 - dag 5

Dagen i dag bruges til at vandre op til Angels Landing, en god udfordring hvor vi kan få testet vores trave støvler, vi starter tidligt for vi skal nemlig også nå at vandre lidt op ad The Narrows samt se The Weeping Rocks

Vi forlader Zion gennem en lang tunnel og en fantastisk vej som snor sig gennem et helt utroligt smukt landskab. Vi begiver os mod Bryce Canyon.

Vi overnatter et helt specielt sted kaldet Ruby's Inndet er et meget specielt og spændende sted hvor vi nok skal få nogle timer til at gå.

Best Western Plus Ruby's Inn
26 South Main Street

Bryce Canyon, 84764, Utah

 

Fredag 
16/3 - dag 6
Vi er i Bryce Canyon som skal udforskes, vi vandrer ned i bunden og oplever de spektakulære klippeformationer med alle de flotte figurer og tinder. omkring middagstid har vi set det der skal ses og vi begiver os mod Byen Page, hvis vejret tillader det skyder vi genvej igennem ørknenen, en rigtig spændende køretur hvor vi kommer til at opleve landskaber som aldrig før. I byen Page ska vi bo på:

Rodeway Inn Page
107 S Lake Powell Blvd
Page, AZ, 86040

Lørdag 
17/3 - dag 7

Så er det tid til at opleve Antilope Canyon et mesterværk fra naturens side som skal opleves, her har vandet igennem flere 1000 år "skåret" nogle helt utrolig flotte gange under jordens overflade, et sted som ikke er helt ufarligt i 2004 blev 11 turister og deres guide overrasket af en flodbølge, eneste overlevende var guiden, 2 personer savnes stadig. Men bare rolig sikkerheden er helt i top og det sker ikke igen.

Sidst på dagen begiver vi os mod byen Kayenta, nu er vi i indianerland, her er det Navajo indianernes love der gælder. Vi overnatter på:

Kayenta Monument Valley Inn
Junction Highway 160/Highway163
Kayenta, AZ, 86033

Der er ingen grund til at lande i Kayenta alt for tidligt, for ud over McDonnald's og Burger King er der ingenting overhoved, og så måske alligevel for der er en biograf Black Mesa Cinemas som måske kan byde på noget spændende ellers er der da baren på vores motel.


Søndag 
18/3 -
dag 8

I dag skal vi opleve Monument Valley som efter sigende er endnu en storslået oplevelse, området har været genstand for adskillige filmoptagelser både som månelandskab og til Cowboy film.

Vi er vidner til et helt specielt vejrfænomen som strækker sig over hele de vestlige USA, med kraftige vinde med voldsomme sandstorme til følge, det var ikke specielt behageligt at være udenfor bilen, nattens regn var lige vaed at få os til at aflyse turen til Monument Valley, men heldigvis blev vi enige om at "køre på" det blev til en køretur i et helt fantastisk landskab, det kan desværre ikke beskrives med hverken ord eller billeder, det skal simpelthen opleves.

Dagen kom også til at byde på en voldsom snestorm, en storm som bød på meget langsom kørsel på sommerhjul, men modsat mange andre forblev vi på vejen.

Vi er nu fremme i Tuba City hvor vi overnatter.  

 

Mandag 
19/3
- dag 9

Vi bevæger os mod Grand Canyon Village, men slår nok lige et smut forbi Flagstaff hvor vi skal hente medicin til de "to patienter" men lad os nu se medicinen er ikke helbredende men kun lindrende, det er trodsalt en omvej på små 400 km. så det skal fandeme være god medicin :-)

Vi overnatter inde i Grand Canyon på Yavapai Lodge inden den store tur ned.

Gudskelov siger vejrudsigten sol fra en skyfri himmel i alle 3 dage, så det ser godt ud. 

Tirsdag 
20/3
- dag 10
Bright Angel GC

Onsdag 
21/3
- dag 11

Bright Angel GC


Torsdag 
22/3
- dag 12

Indian Garden GC


Fredag 
23/3
- dag  13

Las Vegas - Death Valley, Yosemite Natl. park
 

Lørdag 
24/3 dag 14 

San Francisco - Alcatraz

 

Søndag 
25/3
- dag 15 

Hvalsafari

 

Mandag 
26/3
- dag 16:

Highway one mod Los Angeles

 

Tirsdag 
27/3 - dag 17

Six Flag Magic Mountain (T.F.)

 

Onsdag 
28/3 - dag 18

Los Angeles - Long Beach - San Diego


Torsdag 
29/3 - dag 19
Sea World - San Diego


Fredag
30/3 - dag 20

Muschle beach - Santa Monica - Venice Beach
vi flyver hjem afgang 17:45 lokal tid

Lørdag 
31/3 - dag 21:

 


  

Planlægning:
Hiking Permit
Flybooking

Hotelbooking

Billeje
Valuta
Myndighederne
Pakkeliste


Områdekort
Universial Studios

Kanoholdet.dk ©  1992 - 2008 • Rettigheder • Offentliggørelse

Team G.C.  2012-1